De energie …

/ Vizionări: 5282

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Prelucrarea de fecale pentru energia termică şi electrică nu este de ştiri. Deci, în acelaşi Thailanda pentru al treilea an de închisoare locală producerea de biogaz. instalaţii similare sunt în arsenalul de servicii de canalizare în alte ţări, inclusiv Rusia şi Ucraina. Şi aici, în U. S. autorităţile oraşului San Francisco, au decis să meargă chiar mai departe.

Oraşului San Francisco a efectuat un studiu care a constatat că până la 4% din toate deşeurile urbane sunt excremente de câine. Destul de volume industriale decente - cred guvernatori şi a ordonat companiei de dezvoltare reciclarea deşeurilor Norcal Sisteme sistem de rahat. Nu mai devreme de zis decât de făcut.

Curând, ştergătoarele nu vor pur şi simplu aruncate abandonat-rezidenţi patru picioare "cadouri" şi le-a pus în containere speciale. Apoi, du-te în fecale reactoare, care cu ajutorul unor bacterii speciale revizui refuza deşeurilor de origine animală în biogaz pentru încălzirea locuinţelor.

De altfel, în conformitate cu Woods End Laboratories, interne câini şi pisici din SUA produc anual până la 10 milioane de tone de excremente. Aceste depozite fault-mirosind a resurselor energetice.

d-pils.lv