De iarnă în pantaloni scurţi şi tricou!

/ Vizionări: 10142

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

iarnă Acest om multe Chişinău cu siguranţă, nu sa întâlnit de multe ori pe strazile din orasul nostru. Întruneşte la fotografii de Leonid Ryabkova făcute pe 21 decembrie - 46 de ani, Ph.D., profesor asociat la Universitatea de Economie Michael Nanney. De aproape 20 de ani el a fost temperat, "Iarna de înot şi de funcţionare în orice condiţii de vreme cu un minim de haine pe mine. Chiar şi iarna cruda este doar tricouri, pantaloni scurţi, şosete şi adidaşi. Da Chiar şi un rucsac pe spate. Asta e tot.

- Eu nu sunt rece! - Convinge Nanney Michael. - Pot să te ating pielea mea!

El deţine mâna lui. Ea este cald, nu piele de gâscă ".

- Nu rău! Păcat că numai sefii nu va lasa-ma sa în timpul iernii să vină să lucreze într-un tricou cu mâneci scurte. Ei spun, infamant obţinute. Ai să poarte un costum. Şi jacheta. Renunţe la fumat, băutură şi să fie sănătos ca eu sunt!

Michael a recunoscut că el nu a fost surprins si contrariat deschis opiniile prea de trecatori. În timp ce am vorbit, un bărbat în pantaloni scurţi oamenii activ fotografiate pe telefoanele mobile.

- Nu-mi pasa ce spun oamenii despre aspectul meu, - admite Michael. - Dar fetelor le place aspectul meu.

http://www.kp.md/freshissue/life/270045/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137