De la mama, cu dragoste

/ Vizionări: 5432

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Из Родного с любовью diferite regiuni ale ţării se poate mândri cu o experienţă de construire a aşezărilor tribale. Mişcarea a apărut la comanda lui sufletele oamenilor după eliberarea de cărţi de Vladimir seria Maigret "Cedrii din Rusia". Există zone în care o comunitate de sute de aşezări include moşii. Şi undeva, două sau trei familii, unită, a dat o nouă viaţă la un sat abandonat. Aceste persoane au o idee comună. Fiecare familie are o bucată de teren care nu este mai mică de un hectar de a soluţiona slot tribale. Am construi o casa, iaz, dependinte, a plantat o grădină, pădure, stupinei. suprafaţa plantată perimetru gard viu. Este manifestările exterioare ale activităţilor care va oferi baza materială de rasă trăiesc în prosperitate. Dar există un scop mai profund de un conac: o familie creează un spaţiu în care ne construim o relaţie armonioasă între colonişti, între om şi natură.

În regiunea Vladimir mai multe zeci de moşii a forma un satul natal. Coabitare duce la rezolvarea problemelor comune împreună. Toată lumea în vizualizare completă. concepte cum ar fi onoarea familiei ", un fel, umplut cu sens plin de viaţă. De exemplu, drumuri şi fântânile publice în decontare sunt în proprietatea obschedolevoy. La reuniunea de toamna a familiei taxei aleşi, care în cursul anului îşi asumă obligaţia de a monitoriza în mod voluntar de siguranţă şi bunăstare. Este necesar pentru a repara drumul - a anunţat sâmbătă şi toate ieşire dorit pentru o colaborare. În anul următor, o alta familie are datoria. După ce, în 50-60 de ani nu este foarte scump. Decontare, ca un stat mic, a căror bunăstare depinde de eforturile depuse de fiecare familie. Acest tip de învăţământul şcolar în responsabilitatea sa pentru tot ce se întâmplă în jur. Acesta va fi rău dacă vecinul nu este bun. Voi face meu cel mai bun să-l de lângă mine a fost liniştită. Construirea relaţiilor în comunitatea umană se bazează pe noi, mai degrabă, o-uitat vechi legi bine. Chiar dacă vecinul este în comunicare cu căldură de moment am explodat, voi uita curand aceasta, nu pierdeti. El, la rândul lor, vor intelege intentiile mele bune, va respecta actul meu şi să încerce să menţină bună vecinătate. Cine refuză să relaţiilor de bună?

În familia însăşi sunt schimbări uimitoare. Fără dragoste, de respect reciproc este imposibil de a construi o relaţie armonioasă. Acum, toată lumea a ieşit din imobiliare, se confruntă cu un reprezentant al coloniştilor din jur de acest gen. Conform acestuia, judecătorul întreaga familie. Memoria umană este lung. Orice greseala mea, umbra necinstea va cădea pe soarta generaţiilor viitoare. "Nu vă niciodată bunicul Are ajutat repararea drumului?". "Oare nu bunica ta a susţinut cu vecinii?"

Из Родного с любовью

După ce a decis să stabilească ancestrale mosia sa, încep de auto-educaţie. De aici merge cursa mea, va rula pe copii desculţi iarbă. bunăstarea lor depinde de acum am fost plantat copaci dacă dacă pot stabili relaţii de prietenie cu vecinii săi, care este dacă un act care va rămâne în memorie bună de soluţionare. Aceasta este o educaţie şcolară greu de propria constiinta lui. Dacă eu sunt un adult, cred că este important pentru mine, atunci toţi membrii familie în continuă creştere în sus, mă iubeşti, încearcă să imite. Nu este nevoie să prelegere, aşa cum ar trebui să facă, în care o fac ei înşişi, doar mă mai imita. Destul de a iubi pe cei dragi lor. Viaţa devine mai uşoară şi mai fericit.

Pentru mai mult de cincizeci de veri nepoţii mei petrece familia noastră imobiliară. La început nu am înţeles cum a terenului poate afecta educaţia omului. În amintirile din copilărie a persoanelor gradina de terapie ocupaţională diferite a lăsat un gust neplăcut.Acesta este motivul pentru mulţi oameni aud că i-am luat un hectar de teren, spunând că suntem pe ea "upashemsya. Acest lucru este cât de multe paturi să fie făcut, pus în închisoare, de adăpare şi de buruieni? Prin şedinţa în mine un obicei pentru a indica tot ce am încercat mai întâi să distribuie lucreze în imobiliare. În special în vacanţa de vară în familia noastră a crescut. Dar dat seama repede de eroare de moduri şi astfel a început să se gândească, a trage concluzii.

Ca majoritatea membri ai familiei mele, nepotul mai mare a fost un vegetarian devotat de la 7 ani. Aceasta sa întâmplat când o zi în loc de un basm pe timp de noapte, i-am spus copiilor viata unui fermier pui de observare internă, îngrijirea lor de descendenţi şi sacrificiu de sine. Apoi, cel mai mare nepotul a refuzat să mănânce carne, dar mai mici pentru o lungă perioadă de timp a rămas un devotat carne eaters. Această diferenţă a lasat o amprenta asupra personajelor lor. Un gând despre consecinţele acţiunilor sale, a doua nu este. Unul a fost mai tolerant fata de oameni din întreaga celelalte pentru a arăta agresiune. grija de rude Elder, cel mai tanar primul gând despre mine. Aceste diferite, deoarece au ajuns pentru prima dată pentru vacanţa de vară de pe moşie.

Sub un singur acoperiş de trei generatii a trăit şi a studiat din nou pentru a înţelege reciproc. Am încercat să persevereze, forţându-l pe cineva pentru a efectua un loc de muncă special. Uitam la comportamentul copiilor şi nepoţi, ea a studiat. Mintea umană nu va merge în direcţia de violenţă. Chiar şi o pisică care stătea lîngă uşă, de aşteptare pentru a deschide, nu va merge, dacă va încuraja piciorul în uşă. Creatorul dat omului dreptul de alegere şi libertatea de exprimare. Porneşte ceea ce vreţi să închideţi poate un moment dat, dacă nu sunteţi foarte mândru de. Dar de lucru permanent, în mod voluntar şi cu placere o poate doar profund inspirat de idee.

În fiecare seară pentru două ore înainte am fost de gând să doarmă în casa intreaga familie, cărţi citite cu voce tare şi a vorbit despre viaţă. Am văzut modul în care aceste conversaţii au fost importante pentru toţi, ca viu şi adevărat profund valorile de familie vin să înlocuiască impuse artificial pe fundaţii de societatea modernă. În imobiliară nu există nici o publicitate TV, chioşcurile de ziare, sunete artificiale şi alimente dăunătoare. Puteţi merge desculţ toata vara pe pământ, dispune liber de timpul său. Pur si apa, aerul de pădure, în contact cu animalele şi plantele actualizare nu numai trupul, dar mintea. Copiii sunt inconjurati de cei dragi care le iubesc. Ne asculta si de a invata pentru a auzi reciproc. Treptat, toate eforturile sunt direcţionate la amenajarea bunăstării generale. O dorinta de a face ceva bun. În familiile în care dictează copiilor adulţi conservate încercaţi să se eschiva de la temele. În acelaşi timp, în raporturile dintre oameni aproape iritare prezent, insulte kopyatsya unul la altul. nepoţii mei au văzut-o şi să tragă concluzii.

Ca toate băieţi, au, desigur, rele, şi la început am avut de a asculta povesti despre aventurile de vecinii lor. Pot spune cu certitudine că, cu timpul, un comportament neglijent din partea lor a devenit mai puţin şi mai puţin. Până la sfârşitul verii al treilea rând, este deja simţit în mod clar unele semne fericit de o schimbare in constiinta copilului pentru o mai bună. nepotul Senior învăţat să îmblânzit mandria sa. Junior a început să se gândească la viaţă. Odată, după o noapte de stricte "conversaţii" sa intors la perete şi cu greu imobilizat de la plâns: "Bunica, am un nod în gât lui, ca în cazul în care 102 pisici linge. Foc de bucurie mi-a ars până în interiorul! Daca o persoana prin analizarea viaţa lui, se simte durere, el va dori să se îndrepte spre auto-purificare.

La sfârşitul lunii august 2009, nepoţi dus la oras cu mare regret. I-am mulţumit pentru ceea ce au am. Toata vara, vecinii mi-a spus numai lucruri bune despre acţiunile lor. Ei nu fuma, nu bea bere, nu se certa. 16 ani, cel mai tanar 13. Fizic, se uita colegii mai puternică şi leaner. Partea din spate este buna, mersul firmei. Ştiu că este aproape alege viaţa lor, dar nu un comportament ostentativ. În oraşul de peer se comporta la fel. Ele sunt dificile. OdnoklasNicky ia în considerare lor "anormal", dar nu am nici o îndoială că au respectat. Sunt mandru de ei. În viaţa de baietii mei ar fi, probabil, o mulţime de dificultăţi, dar bucuria şi fericirea va fi mai mare. Acest miracol a făcut pământul.

În moşii trăiesc acum familii fericite, copii sănătoşi se nasc. Oamenii în aşezarea de la schimbarea atitudinii lor faţă de copii, la noi, la viaţă. Dar acest lucru ar trebui să plece acum. Viteza acestor schimbări depinde de gradul de pregătire internă a fiecărui separat. Cu ce se confruntă cu oameni care au luat un hectar de teren pentru construirea de cuib.

Из Родного с любовью

Zabit picioare în colţuri ale site-ului. Ce urmeaza? Trebuie să ne gândim. Întotdeauna o poveste nu este politizată a spus cum s-au construit asezari ale stramosilor nostri, care au fost produse eroi epic şi spiritul de neînvins al poporului. Sute de ani de înregistrare atentă distruse, monumente, precum şi orice menţiune cu privire la cultura si traditiile din trecutul nostru, de a instrui roboţi ascultători, care deservesc o mână de fani de viţelul de aur ". creat in mod deliberat o imagine atractive ale orasului pentru a devia de oameni de pe pământ, memorie respinge. Dar în inima mea, fiecare cetăţean al ţării noastre are ecouri ale moralei şi de înaltă puritate, stocate în gene, în limba, ceremonii. Noi trebuie să adune doar le împreună, ceea ce face aşezări constructori tribale. Deci, unde vrei sa incep? Ce poate ajuta la pământ? De ce este necesar pentru familia de un hectar de teren?

Odată ajuns în tradiţiile poporului a fost de a lua o astfel de complot, o persoană poate plimbare în jurul pentru o zi lumina, oferind fiecare plantă o mică atenţie, care este, de a împărtăşi cu el căldura sufletului. Ca răspuns la toate formele de viata pe acest teren va oferi o persoană un spaţiu de iubire în care întreaga sa familie se va simţi mai fericiţi şi mai sănătoase. Comunicarea - un proces de schimb de energie. În cazul în care pământul ştie energie, problemele tale, acesta va creste astfel de produse, care vor fi utile pentru tine. Ea va oferi o astfel de mirosuri de plante, în timp ce este natural de refacere a organismului. Condiţii de viaţă pe propriul teren, oamenii se adună doar puterea şi sănătatea. Şi dacă această imobiliare câteva sute de ani, poate doar ghici ce puterea lui. Strămoşii noştri au drept de vot în Adunarea avea doar unul care a fost capabil de a crea un conac frumos, o familie fericită şi creşterea copiilor decente. Dacă nu aveţi toate acestea, ceea ce o idee înţelept ai putea vorbi, ce sfaturi utile pentru a da?

În oraşul de om fără caracter de sprijin, care trăiesc în singurătate. El este bolnav, devine un docil şi uşor de a gestiona biorobots, depinde de farmacie si supermarket, de la energie electrică şi apă, de la bănci şi salarii. Oamenii artificial insufla că boala cu inaintarea in varsta - acest lucru este normal. Prin intermediul mass-media, el a impus o falsa imagine a "fericit" de viaţă. Un om papură în căutarea de masina la modă, profesia de moda, la modă, perspectivele de moda stil de viaţă, dar nu a găsit un fericit acolo. Viata este scurtat, creşterile de boala, familiile se dezintegrează, părinţii şi copiii nu mai inteleaga unul cu altul, criminalitatea a devenit o normă. Supermarketuri, pieţe, băncile uite palate superbe. Cu toate acestea, între avere şi de lux oamenii sunt prea nefericit. Nu de securitate, nici garduri ridicat nu poate aduce armonie în familie, dragoste, familie sau de sănătate.

Pe teren, conacul cu pricepere organizate vor furniza toate drepturile necesare. În cazul în care parcela este mai mică de un hectar, atunci este imposibil de a plasa toate elementele necesare unei vieţi de familie armonioasă. Vara pe rezidenţii lor şase sute părţi încearcă să utilizaţi de fiecare bucată de teren cultivat cu fructe. Dar, de lângă casă ar trebui să fie doar un gazon, bogat cu ierburi, şi pădure cu plante sălbatice, mariiaz. În cazul în care sectorul imobiliar va fi mai mult decât de familie poate imbratisa atenţia şi îngrijirea lor, va trebui să utilizeze vehicule închiriate forţei de muncă. Oamenii care lucrează pentru bani, va ateriza pe lăcomie energia ta, distruge armonia. Dragostea merge departe în cazul în care casa lăsat în mercenari.

La sfârşitul secolului trecut, oamenii au simţit nevoia să se interconecteze cu terenuri. Ai o cabana sate, orase prea mare grădini şi livezi. De persoane a ajuns afară de a trăi în vile. Acolo, se simt mai bine. Dar care nu se rezolva toate problemele. Ideea de a asociaţiilor de tramvai se limitează la produsele alimentare în creştere pentru familie şi de agrement. Localităţi casele de rudenie - acest lucru este diferit de toate stilurile de viaţă, întreaga lume. La nivel global, bani - o modalitate de a gestiona oameni, ţări şi sisteme politice. Om de pe pământul lor nu au nevoie de bani pentru hrana familiei sale, pentru a fi sănătoşi sau fericit. Acum, cineva poate obiecta că nu sunt bani nu se poate construi o casa, nu cumpara o masina, nu rochie. Nimeni nu solicită abandoneze imediat oraşului şi toate alerga pe teren. Dar aceste declaraţii pot fi răspuns. În sat tribal de nativ există o casa construita din chirpici. Argila a fost luată din sol excavat iaz, paie de secară au fost aduşi din fermele vecine, deşi vă puteţi creşte fără probleme de mult. Chiar şi luând în considerare faptul că unele materiale de construcţii a trebuit să cumpere toată casa a costat 60 de mii de ruble. Construiţi pentru a ajuta la vecinii noştri, prieteni, rude. Au venit pur şi simplu pentru că a fost interesant, distractiv. Ei au cantat melodii, am ras mult. Într-o astfel de casa pentru a trai fericiti.

Colonistii dori să poarte haine din fibre naturale. Multe din tricot, se coase. Acest lucru atrage femei. La fiecare festivaluri încearcă să-şi arate succesele lor, îmbrăcaţi în rochii de familie noi. Într-un sat vecin există familii care păstrează oi pentru lana, tricot eşarfe de lux jos. Masini de decontare sunt multe. Dar aproape toată lumea speră să înceapă un cal. Ovăz în zona noastră este în creştere de bine, m-am plantat pe terasele din jurul lacului. Conţinutul de cai nu au nevoie de benzina. Pentru cineva care a crescut în oraş, pentru a păstra animalele de pe moşie - ştiinţa înşelător. Cei care au o astfel de experienţă, cu îndrăzneală setat la locul de muncă. Altele încă se uita la.

Majoritatea locuitorilor din aşezările nu mănâncă alimente violenţă. ştiinţa de astăzi a recunoscut că în afară de corpul fizic, pe care le vedem în toate lucrurile vii de pe pământ este organismul subtil, care, după moartea fizică comunicare sprijină cu ea. Consumul de carne, oamenii mananca corpul subtil de animale şi a trecut toate durerea şi suferinţa de fiinţe vii, sa confruntat cu crima. Energia negativa este acumulată într-un corp subtire si-l condamna la suferinta si boala. În familie imobiliară oameni re-învăţare pentru a construi relaţia lor cu animalele. În oraş oamenii să se hrănească câinele sau pisica elimina deşeurile produse de ei, plimbari si echipează un loc de dormit. De fapt, un slujitor om de animale. In natura, creaturile vii sunt capabili să facă în sine şi chiar mai bine. O persoană nu ar trebui să servească ei, este nefiresc. Dimpotrivă - în cazul în care te iubesc animalele, dar păstraţi-l la necaz, şi nu să "stea pe capul meu", atunci o pisică sau un câine ea este bucuros să servească omului, şi aceasta demonstrează abilităţile uimitor. Ştiu de la experienţa personală. Mele două pisici, adus de imobiliare, a început să prindă şoareci, nu numai pentru hrana în sine, ci, de asemenea, ne aduce, oferind prânz. Acestea sunt de protecţie a site-ului determina imediat starea de spirit agresiv de vizitatori stau alături de el şi vizionarea comportamentul lui, la timp pentru a grăbi să protecţie a proprietarilor. o lor, care nu este predat, au fost pisici obişnuite urbane.

În animale imobiliară nu trebuie să povara persoane au grijă de ei înşişi, ci, de asemenea, libertatea de animalele de companie nu ar trebui să deranjeze vecinii. Aceasta asezare nu este obţinută. Aproape fiecare succesiune este o pisică sau de câine. Probleme sunt multe, şi mai avem încă multe de învăţat -, deoarece UETh familiile care doresc să facă mai mari animale, cum ar fi vacă sau de cal.

Am ajuns în regiunea Vladimir Departe de Nord. Am văzut conţinea o rasa minunat de bovine iacut. Animală unpretentiously îngrijire, nu de rău, dă lapte bogat în cantitate suficientă pentru familie. O astfel de vacă mic, noi suntem copiii, de asemenea, ar dori să facă imobiliare. În acest scop, fiica mea a mers pentru a vedea expozitia Moscova a XI-a agro-industriale "Toamna de aur-2009". impresiile ei vreau să împărtăşesc cu tine.

"M-am dus la expoziţia pentru a vedea vaci Aceasta a fost mult timp un vis de văcuţă iacut pufos.. Cred că o astfel de Yakutia eveniment important aduce în mod necesar de rock, care, în valoare de adevăratul său pot fi mândri. La intrare la un 32-pavilion, care a gazduit expozitia de animale, a fost rândul. Multi vizitatori vin cu copiii lor Oamenilor le place să se uite la animale.. Celulele cu tauri, producătorii au început să se expună. E uimitor cum carcaselor bine hrănite ar putea sta pe picioare scurte! Dragut, creţ, tauri albi au fost închisă şi cu lanţuri la gât. O, am vrut mîngîie de kucheryashkam Dar el nu place,. şi a clătinat din cap. În timp ce vecinul lui de celula lînced situată atunci când o bunica si nepoata ei zgâriat bot lui.

Apoi veneau vaci, toate acestea au fost cu cătuşele la conducta de scurt, în două rânduri, botniţe împreună. M-am gândit că lanţul este prea scurt, vaca nu pot transforma chiar şi capul meu la oameni. O vacă uriaşă situată pe partea ei. Nefiresc de uger umflate nu este activat, ea a închide picioarele. Presat la picior podea twitched convulsively. Unele dintre vizitatori a parut rau pentru ei: "Se poate observa, picior rigid, săraci.

Unele lanturi de frecat gâtul lui, şi nu a existat nici lână. Cardiacă a fost grea, au fost reprezentate numai carnea şi raselor de lapte, care au fost scoase, care caută o mare greutate şi randamente ridicate. În căutarea de crescători de înregistrări nu grijă despre animalele însele, ceea ce le purta aceste carcase.

În timp ce aşteptau pentru sotul meu, m-am dus până la ultima celulă. Vaca numit Ponochka. Se uită la mine speriat. M-am gândit că animalele simt: daca nu dau lapte mult, ei pur şi simplu va trece pe carne - pentru ca oamenii se uita la ele ca hrană. Am început să vorbească uşor pentru ei şi cere iertare pentru ceea ce noi le-au trădat. Vaca dă lapte viţel şi dragoste pentru om. Dacă dragoste nu este, atunci laptele dispare. Acest know orice femeie care a fost alăptaţi un copil.

Apoi a fost doar trist: tauri greutate de o tona, cu respiraţie grea, porci îngrăşa. Boar a fost culcat şi nu se puteau misca. de design ciudate pe scroafa: a purtat un cadru metalic, de a nu da posibilitatea de a muta. Ea - ca un prizonier pe raft, alături de burtă poking porosyatki. Am stat şi am privit această imagine oribil de tortură maternităţii. Apoi a venit celula cu berbeci si oi, toate cu excepţia vaci, alimentatoare de turnare a fost până se montează furaje.

În loc de oi a fost un frigider cu uşi de sticlă, nu există spânzurat sculptate carcaselor de aceleaşi rase de ovine şi ovine. Trecut, femeile de la o fetiţă. În ochii de groază copilului şi surpriza, în acelaşi timp: doar o oaie cald cret, dar, în spatele carcasei de sticlă a lui, care a înlăturat pielea. Mama ceva fiica delicat şi confuz încercând să explice. Celulele au fost de vulpi arctice, vulpi, nurca, iepure. Chiar lângă ei s-au vândut haine din blana dintre ele la fel. În rafturile standului următoare cu alimente de-a gata, şi un număr de tabele cu oamenii de afaceri care sunt dispuşi să vândă toate astea. Pe de alcool mese şi o gustare din carne în ochii de goliciune.

După ce am fost departe de toate acestea, gândurile sunt mereu ocupat de plantare şi construcţia de case, iar apoi ca dracu ', cu lumea lui, reguli. Când de echitatie la expoziţia, a crezut şi a reprezentat toate complet gresite. M-am gândit că lumea sa schimbat. Dar nu, cred oamenii de aici despre recolte mari şi a ajunsYli, de porc şi de vacă noi hambare, noi substanţe chimice. De viaţă care le-au în acest sens. Este prăpastia dintre această lume şi viaţă în aşezările tribale va fi chiar mai mult? Poate că în 10 ani nu este că viaţa, dar chiar şi prezenţa scurtă în oraş va fi rănit mine si surpriza amar.

La expoziţie am colectat broşuri şi ziare. Sa sperat că aceste pliante vor găsi informaţii utile pentru mine, dar casa a fost să fie dezamăgit. Într-un ziar a declarat, cum ar fi probiotice, care sunt introduse cu alimente sau cu lapte, porci, în loc de droguri vechi antibiotic. Acestea au fost introduse la cresterea in greutate. Totuşi, se spune că în Franţa există o rasa de bovine de carne de vită - Charolais, care se caracterizează prin hoteluri severă. În Franţa, 30% dificil fătare. De asemenea, spune că fiara moda acum schimbarea de moda a mers la "dezvoltarea Longissimus dorsal. La urma urmei, dacă "a tăia în fripturi şi să vândă, profiturile vor fi mai mare decât cea din restul carcasei.

Asta e foarte foarte iadul creat de animale şi s-au ei înşişi în el legea supremă de justiţie. Trăim în cuşti mici, dulapuri, puţini vedea lumina ne suge de energie să lucreze, să mănânce aceeaşi hrană, trăiesc un pic şi bolnav. Cum să transmită omenirii, unde majoritatea prevalează biorobots cont de faptul că în cazul în care opri pentru a încuraja violenţa, apoi ei înşişi să devină o persoană reală? "

Strigăt disperat de fiica mea de mijloc, care este cladire cu sotul ei mosia sa de rudenie alături de noi, m-am referit, aşa cum a revarsat, fierbinte de pe traseu. Orice persoană are dreptul să trăiască aşa cum crede de cuviinta. Nu am făcut apel merg modul nostru. Doar vorbesc despre ceea ce văd în viaţa lor de constructori aşezări moşii de rudenie.

Ştiu că multe vieţi într-un oraş place. Cititorul are posibilitatea de a compara povestea mea cu viata mea. Fericit pentru ele însele sau pentru alţii. O poveste completă ar dori o ocazie de bucurie. Vecinii noştri în soluţionarea nuntă în imediata vecinătate. Cei doi au decis să trăiască împreună, pentru a planta o padure, gradina, copii urs, succesorii gen. Tineri în imobiliare, până la casa mica, un iaz, тепличка.

Dar, în primăvara anului va reuni vecinii, două ore va planta adus cu ei un cadou tuturor răsaduri, a ordonat tineri. Şi toate visele trebuie să provină de adevărat! Înainte de bucurie şi fericire. Să se mire, un veteran al doilea război mondial, odată condamnat de către medici, mult dincolo de 80, si mireasa - pentru 50, dar în satele noastre au o tradiţie în fiecare an să ia pe an, mai degrabă decât adăuga. Nimeni nu se uită de ani de zile, toate mult mai mic, deoarece in fata o viaţă întreagă! Fericire pentru tine, tinere!

Nativ Village, Vladimir regiune.

Irina şi Valentina Volkova.

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.