Depresia — o epidemie a secolului 21

/ Vizionări: 6580

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cetăţenii obosit de a fi frică de extremişti, terorişti, dezastre şi crize, acum e linişte deprimant, adăugând la statistica Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Dar statisticilor este impresionant: dezactivat din cauza depresiei pierde până la 200 de milioane de profesionisti anual. Dacă avem în vedere acele cazuri în care nu vin în atenţia medicinei oficiale, OMS cifră va fi înmulţit cu cinci.

Pentru a verifica acest lucru, doar uita-te la farmacie: Mai mult de jumătate din toate drogurile, fabricate în lume - este un antidepresiv şi droguri psihotrope.

Depresia - prima printre cauzele de handicap. Conform calculelor a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2020, depresia va fi al doilea dupa bolile cardiovasculare, cauza de invaliditate şi în întreaga lume de mortalitate.

Ce este depresia? Splina, splina, boala ros mocasini viata? Nu mai este. În ultimii ani a devenit o epidemie de real. Deoarece depresia îşi pierd capacitatea lor de a lucra în jur de 200 de milioane de oameni pe an. Aceasta boala este mai periculos decat astm şi diabet zaharat. Se consolidează toate boli cronice, şi creşte riscul de rănire.

Pacienţii cu depresie sunt de două ori mai susceptibili de a muri din cauza altor boli. Depresia este cauza celor mai multe sinucideri, care în drumurile europene mai mult de decese. În fiecare zi, 15 persoane cu vârsta de 24 de ani 15 se omoare din cauza depresiei.

Esenţa bolii constă în faptul că organismul încetează să mai producă substanţele necesare pentru a menţine vitalitatea, iar persoana încetează să se simtă bucurie. El vrea nimic, şi nimic nu îi dă placere.

Aceasta este o "sumbre" de stat este foarte periculos pentru organism. bouts de depresie prelungită reduce sistemul imunitar, slăbirea organismului şi să provoace dezvoltarea altor boli. Mai mult de jumătate inventat acum droguri - este antidepresive si alte medicamente psihotrope.

De ce nici o bucurie atât de dăunătoare pentru organismul uman? De ce depresie este mult mai frecvent în ţările dezvoltate? Şi ceea ce este un motiv pentru creşterea bruscă a depresiei în ultima vreme?
Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, ne întoarcem la Cabala, care prevede că raison d'être este de a atinge cele mai înalte starea de fericire, şi principala forţă motrice a condus la această stare este dorinta.

Chiar şi pietre au o dorinţă - ele "vor să" păstreze forma. Plantele cresc spre soare, care caută elemente nutritive din sol. Dorinţe animale dezvoltat mai mult, dar omul are o întreagă gamă de dorinţe. În plus faţă de dorinţele organism biologic, care le-a apetitului publicului, cum ar fi dorinţa de bani, respectul şi autoritatea, intelectuale - pentru a dobândi cunoştinţe şi spirituale - să înţeleagă cauza şi sensul its.

Pentru o viata normala, o persoană trebuie, la unele dintre aceste dorinţe constant în ea "lucrat", care este cerut de satisfacţie a acestora şi presaged plăcerea corespunzătoare. Numai atunci poate o persoană emerge stimul pentru activitatea fizică şi mentală. Si daca pentru un motiv oarecare, fluxul de dorinţa încetează, apoi se usucă şi umple forţa vieţii umane.

Cabala spune că în prezent este umanitatea intră în etapele finale de dezvoltare, putem spune, sa dus la linia de sosire. Am trecut deja de faza de supravieţuire, au devenit mai puternică şi unită în popoare şi state. Am creat o religie si cultura, stiinta si inginerie, clambered şi măsurate pe glob. Am ieşit în spaţiu şi a inventat Internetul.

Dar toate realizările noastre sunt făcute pentru propria beneficiul lor, iar noi nu sunt interesate de ceva care nu promite beneficii sau de placere. Ca urmare, am creat, de asemenea, închisoare şi de sărăcie, terorismul şi armele de distrugere în masă şi încrederemuta spre auto-distrugere, după cum reiese din numeroase predicţii de oameni de ştiinţă.

Acest lucru ne conduce la valorile noastre interioare, pentru care am prezentat o constituie zel şi pe care sensul vieţii noastre. Deloc surprinzător, mulţi oameni de multe ori nu sunt nici măcar conştienţi au dezamăgit şi să simtă lipsa de stimuli viaţă.

Mai greu decât altele, locuitorii s-au dezvoltat şi prosper relativ ţări. În cazul în care ţările din Asia şi Africa, oamenii pot spera că prosperitatea le va aduce o viaţă fericită, cetăţenii din ţările scandinave, printre care sunt de mult apuse fără adăpost şi flămânzi, aşa lipsită de speranţă. A fost acolo că au cel mai mare număr de depresie si rata sinuciderilor pe cap de locuitor.

Cincizeci de ani în urmă, oamenii credeau că societatea se îndreaptă spre justiţia socială, precum şi progresele tehnologice vor face viaţa mai confortabilă şi în condiţii de siguranţă. Ne-am gandit ca mai am de lucru şi să producă, mai bogat şi mai fericit viaţa noastră să devină. Dar astăzi, urmărind inflaţiei, declinul educaţiei şi culturii, creşterea violenţei şi se apropie de catastrofa de mediu, toţi suntem mai preocupaţi de soarta de civilizaţie şi sensul existenţei umane.

Acestea sunt aspecte pe care nici stiinta, nici arta, nici de religie nu poate oferi un răspuns satisface omul modern. Şi vede în această depresiune cauza creşterii Cabala şi sinucidere. La urma urmei, daca o persoana nu mai trebuie să lupte să supravieţuiască şi să îşi apere drepturile în cazul în care nu este obsedat de bani sau de putere, dar mai devreme sau mai târziu, confruntate cu această "eterne" întrebări: Cine sunt si ce sunt eu în viaţă? De unde am venit şi unde să mă duc după moarte?

Fiecare dintre noi face parte dintr-un singur organism numit umanitate. Cabaliştii spus despre acest lucru inca din timpurile biblice. Însă în prezent, este o dovadă convingătoare a globalizării, a unui spaţiu informaţional unic şi dependenţa totală a tuturor de fiecare şi toată lumea a tuturor.

Ca şi în organism viu, fiecare organ care nu există pentru ea însăşi, dar funcţionează pentru binele întregului organism, fiecare dintre oameni în societate efectuează proprie, o trăsătură caracteristică. Prin urmare, sensul existenţei şi fericirii personale ale fiecăruia dintre noi este indisolubil legată de viaţa şi fericirea de oricine altcineva.

Această stare, în care nu ne simtim această privinţă şi vedea pe noi înşine separate de la alţii, nu există nici un accident. Este necesar să se asigure că am înţeles de separare universal şi încearcă să găsească fericirea pentru el ca un impas impenetrabil. Şi apoi, realizarea de necesitatea de a se alăture, să vină la el, si sa se simta parte a unui întreg, a ajuns cea mai mare stare de fericire, în care nu va fi nici un loc pentru depresie, sau multe alte fenomene negative.

unreal.oko-planet.spb.ru