Designerii şi arhitecţii sunt concurente, prin dezvoltarea unui proiect de soluţionare a «case siberian rudenie»

/ Vizionări: 4666

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În această lună, în Omsk, găzduieşte un concurs deschis pentru a dezvolta un plan de soluţionare conceptuale de proiectare a unui nou tip de "case de rudenie siberiana", a declarat Festivalul International de Arhitectura si Design "Siberian Pyramid - 2008.

Până la 15 septembrie Omsk designeri şi arhitecţi, asociatii de creatie, elevilor din licee de profil şi tuturor celor veniţi să arate talentul lor se pot aplica pentru a participa la concurs de creatie. În ciuda faptului că Competiţia a început de câteva zile în urmă, astăzi a raportat 10 persoane.

Pentru cele mai bune de dezvoltare de proiectare plan conceptual pentru structuri rezidential "ancestrale casele siberiana, puteţi obţine 100 de mii de ruble (locul al doilea şi al treilea - 50 şi 30.000, respectiv). Castigatorul va avea dreptul să continue să design de obiect. De lucrări, care au primit premii vor fi prezentate publicului la Festivalul Internaţional II de Arhitectura si Design "Siberian piramida-2008", care va avea loc la Omsk po11 6 octombrie.

"Siberian casele de rudenie" - un complex de locuinţe şi atipice funcţionale, care vor fi stabilite în strictă conformitate cu ideile de viitorii proprietari. Aranjate "Estate" va fi de 40 km de oraşul Omsk, cu toate acestea, locaţia exactă nu a fost divulgat. Ideea de a crea un nou "insula" de viaţă pentru cetăţeni Omsk aparţine preşedintelui non-profit, Consiliul de parteneriat "ICAD" Andrei Nikitenko.

http://www.rassvet.dn.ua/news/2008-06-23-13

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137