Despre beneficiile apei de izvor

/ Vizionări: 4052
Tag-uri: ,

родниковая водаÎn lupta pentru sănătatea deplină și viața lungă, ne folosim de toate metodele disponibile. Fierbem apa de la robinet, pentru a o face mai moale, o filtrăm ca să fie acceptabilă pentru băut și gătit, adaugăm oțet de mere sau suc de lămâie pentru ca apa dură să nu dăuneze pielea și părul nostru.

Apa de la robinet este întotdeauna dezinfectată cu clor și tratată cu diferite suplimente și aditivi, ceea ce o face periculoasă de folosit.

Dacă într-adevăr aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, atunci această apă nu vă potrivește, doar pentru spălat rufe și a face curățenie în apartament.

Uniunea Europeană s-a răzgîndit: apa e bună pentru organismul uman
Uniunea Europeană s-a răzgîndit: apa e bună pentru organismul uman

Dacă vreodată în viață ați băut apa de la izvor, probabil că aduceți aminte de gustul ei, această apă vă oferă organismului energia naturii, ea este vie, săturată cu oxigen.

In Rusia există multe izvoare cu apă vindecătoare, însă apa de acolo nu întotdeauna este curată, și prin urmare, potrivită pentru băut. De exemplu, dacă un astfel de izvor este situat aproape de orașe sau întreprinderi chimice, apa din această sursă va fi contaminată cu substanțe toxice nocive. Alegeți izvoarele care se află în zonele de pădure, departe de locuire umană.

Puritatea apei depinde de fenomenele sezonului, viiturile de primăvară și ploile de toamnă. În asemenea perioade nu ar trebui să folosiți apa aceasta pentru băut.

În ceea ce privește păstrarea apei de izvor: ea poate fi păstrată doar o săptămână, după acest termen nu mai este bună de băut. Păstrați apa doar în vase de sticlă și într-un loc răcoros. Nu lăsați apa la cald sau în sticle de plastic, într-un astfel depozit bacteriile încep să se înmulțească.

În rest apa de izvor va contribui la o viață lungă, sănătoasă și deplină.

 

Sursa