Despre fructe uscate

/ Vizionări: 4792

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Despre fructele uscate
Beneficiile de fructe uscate a fost mult timp cunoscute, fructe uscate, legume, ciuperci şi fructe cu coajă conţin o mulţime de substanţe utile. Dar, pe de o condiţie, în cazul în care nu le-au Allegro, cel mai adesea de vina alergii sunt uscate citrice şi migdale.

Afine.
Utilă în special pentru persoanele care suferă de diabet, reducând astfel zahărului din sânge, în plus, este bogat in vitamina A, util pentru viziune, afine Ovar, beat pe noapte şi normalizează somnul.

Stafide.
Stafide (în special lumina) este utilă în măsura în care conţine o cantitate mare de potasiu si fosfor, care vă ajută să staţi aktivnyi timpul mentale muncă intensă cel mai mult. Dacă este utilizat împreună cu dieta bazata pe carne, aceasta ajută la neutralizarea substanţelor toxice eliberate atunci când defalcate proteine.

Uscate cireşe.
Cuprins în cireşe substanţe uscate a reduce dependenţa de nicotină, şi sunt capabili de a ajuta pe cei care doresc să renunţe la fumat.

Piersici uscate.
Cuprins în piersici substanţa uscată satura repede cu muschiul inimii de potasiu.

Date.
În soderzhtitsya Phoenicia număr mare de vitamine B, care oferă unghii sănătoase şi a părului. La data conţine un compus cu proprietăţi similare cu aspirina (acid atsetilsallitsilovuyu), astfel încât acestea pot reduce temperatura şi pentru a ajuta cu o răceală.

Smochine si prune uscate.
În plus, ele ajuta la normalizarea funcţionare a intestinului, ca un laxativ, dar ele sunt încă în măsură să normalizeze funcţionarea glandei tiroide, pentru a ajuta în tratamentul bronşitei cronice.

Caise.
Foarte util pentru inima si vasele de sange. Ea de asemenea, devine scăpat de edem ascunse, sporind regenerare.

prin intermediul Lady pe o dieta