Dieta crudă amoroasă

/ Vizionări: 4340

Dieta crudă amoroasă

 

Dieta crudă amoroasăDieta crudă nu este doar o dietă simplă, ci o viziune specială asupra lumii, care are un impact asupra tuturor sferelor ai activităţii umane, inclusiv viaţa sexuală. Să aruncăm o privire mai atentă la trei aspecte,  supuse unor modificări semnificative în timpul tranziţiei de la mâncarea obişnuită la alimente crude – aspectul exterior, energetic şi fiziologic.

Marina Gladkih despre dieta crudă (Video)

Dieta crudă este un sistem de alimentare doar cu produse crude de origine vegetală: fructe, legume, nuci, cereale, rădăcini. Orice tratament termic al produselor alimentare peste 40 de grade nu este admisibil, deoarece le ucide.

Folosirea doar alimentelor crude de origine vegetală elimină complet intrarea  substanţelor toxice în organism - medicamente, conservanţi, aditivi, coloranţi, trans grăsimi, proteine denaturate şi carbohidraţi, substanţe de tipul drogurilor - ceai, cafea şi alcool. Ca urmare, organismul scapă de necesitatea de a combate aceste substanţe străine. Resursele eliberate sunt direcţionate către auto-curaţare şi restaurare.

Primul lucru care se întâmplă cu adepţii dietei crude - ei încep să piardă rapid în greutate: de la cinci până la opt kilograme pe lună. Medicina ortodoxă nu poate explica astfel de schimbări rapide, pentru că numărul caloriilor  în dieta crudă depăşeşte în primele luni de tranziţie la o alimentaţie nouă şi este mai mult de 4000 kcal. Dar novicelui nu-i pasă de acest lucru: el simte o îmbunătăţire a stării de sănătate, uşurinţă, fluxul puterii măreşte încrederea în forţele proprii, acest fapt afectează percepţia lui de către alte persoane şi atracţia sexuală.

În al doilea rând, -  creşte nivelul emoţional. Începătorul adesea se află într-o  dispoziţie bună ... tot articolul poate fi citit în nr. 8  al revistei "Copilul de acasă".

Autor: Pavel Sebastianovici,  tatăl a trei copii, care practică dieta crudă

Sursa: domrebenok.ru