Din cauza companiei Monsanto, pînă în 2025. fiecare al doilea copil va suferi de autism

/ Vizionări: 2270

По вине Monsanto каждый второй ребенок к 2025 году будет аутистом

Jurnalista americană Janet Phelan menționează că Universitatea tehnologică din Massachusetts a ajuns la concluzia că pînă în anul 2025, fiecare al doilea copil născut pe pămînt va suferi de autism.

Donald Trump: „Vaccinarea este principala cauză a autismului! Va fi efectuată o anchetă urgentă”
Donald Trump: „Vaccinarea este principala cauză a autismului! Va fi efectuată o anchetă urgentă”

Doctorul Stephanie Seneff, comunicînd această noutate în cadrul unei conferințe de presă, a menționat că de viitoarea epidemie se face vinovată compania Monsanto, cunoscută prin campania sa agresivă în domeniul produselor modificate genetic și prin erbicidul Roundup, produs de aceasta. Savantul a explicat că acest produs conține glyphosat. Acest erbicid a fost lansat în 1970, însă pe atunci el nu putea fi utilizat pe plante, deoarece acestea piereau. Însă creșterea suprafețelor cultivate cu plante ce conțin OMG, a condus la folosirea în masă a acestui erbicid.

Autorul menționează că compania Monsanto a modificat aceste plante astfel, încît ele în loc să piară din cauza glifosatului, să-l absoarbă complet. Reprezentanții companiei au declarat în repetate rînduri că utilizarea produselor prelucrate cu glifosat sunt inofensive pentru sănătate, însă experții UMT susțin contrariul.

Inițial, în SUA, produsul Roundup era folosit doar pentru stropirea porumbului și plantelor de soia modificate genetic, însă în prezent cu acesta sunt prelucrate toate semănăturile de grîu.

Alarmant! Până în 2025 unul din doi copii ar putea avea autism. Vezi care este cauza
Alarmant! Până în 2025 unul din doi copii ar putea avea autism. Vezi care este cauza

Totodată, nu doar produsele menționate conțin substanțele nocive, dar și băuturile carbogazoase americane conțin o cantitate mare de glifosat.

Potrivit studiului, acest erbicid distruge anumite bacterii din intestine, ce conduc la apariția unor maladii ca sindromul Alzheimer, Parkinson, ce au căpătat un caracter de epidemie în Occident. Obezitatea și depresia ca „efecte secundare” a utilizării glifosatului în alimentație, sună mai puțin strașnic față de faptul că acest erbicid provoacă autismul la copii.

Mulți experți occidentali, inclusiv doctorul în științe medicale Rima Laibow, sunt convinși că oligarhia americană știa demult de acest efect al utilizării glifosatului, însă a decis să-l folosească în continuare pentru a crea o populație ce va fi capabilă doar să se supună și să îndeplinească cele mai simple lucrări.

Articolul complet poate fi citit în publicația „Journal-neo”.

 

Sursa: journal-neo.org