Din proteine băuturi sunt de mică de utilizare

/ Vizionări: 2808

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

мышцы

bauturi de proteine, popular cu alergători profesionişti şi amatori, nu se imbunatatesc abilitatile lor fizice si nu reduce timpul necesar pentru a restabili organismul după stres.

În surse suplimentare de proteine de sportivi de multe ori nu au nici cea mai mică nevoie.

Un studiu efectuat la Universitatea din Montreal (Canada), a arătat că opt din zece sportivi, proteine shake de băut, pentru a primi suficiente proteine din alimente, asa ca ei nu au nevoie de surse suplimentare de proteine.

În plus, nivelurile sanguine de sodiu, magneziu, acid nicotinic, acid folic, vitamina A si fier, printre admiratorii potiuni proteine depăşeşte adesea norma. Din acest motiv acestea se pot confrunta diverse probleme de sănătate, cum ar fi greaţa, vedere înceţoşată, oboseală severă şi insuficienţă hepatică.

Sondaj 42 atleţi implicaţi în mersul cu bicicleta, jogging pentru distante lungi, înot, judo şi volei, au arătat că nouă din zece utilizează în mod regulat suplimente nutriţionale diverse. Cu toate acestea, de la ei mai rău decât bine: acestea conţin adesea nu sunt aceleasi ingrediente care sunt listate pe ambalaj. Ca rezultat, unii sportivi nu ştiu că luaţi droguri ilegale. Ca şi pentru cei carora le place stilul de viaţă activ, acestea ar trebui să abandoneze complet băuturilor proteine, ca toate proteinele necesare, ele pot primi, în urma unui regim alimentar sănătos.

Sursă: science.compulenta.ru

Pregătite în conformitate cu Daily Telegraph.