Distrugem „steluțele varicoase” de pe picioare fără operații și medicamente!

/ Vizionări: 4176

Уничтожаем «Сосудистые звездочки» на ногах без операций и лекарств!

Venele umflate de pe picioare, ce conferă un aspect inestetic, sînt doar vîrful aisbergului. În realitate, aceasta este o maladie serioasă, ce necesită un diagnostic modern, tratament corect, îndeplinirea tuturor recomandărilor medicilor.

În medicina populară există metode destul de eficiente și sigure cu ajutorul cărora puteți scăpa de aceste steluțe.

1. Consumați usturoi

Cel mai eficient remediu popular pentru varice
Cel mai eficient remediu popular pentru varice

Usturoiul ar putea deveni un ajutor de neînlocuit pentru cei care doresc să scape de varice. Aceștia trebuie să consume zilnic cîte 1-2 căței de usturoi, iar timp de o săptămînă, jumătate din steluțe vor dispărea. Totodată, usturoiul conține o substanță ce previne formarea trombocitelor în sînge.

2. Băi cu sare și muștar

Pentru a prepara o soluție din sare și muștar trebuie să amestecați sare de mare și praf de muștar în proporții egale. La 2 l de apă este necesară o lingură de amestec uscat. E foarte important ca temperatura apei să nu fie mai înaltă de 37 de grade. Puteți sta în baie de la 15 minute. După procedură picioarele trebuie să se usuce singure. După asta, îmbrăcați ciorapi din bumbac. Veți avea nevoie de 2 perechi, pentru a pune între ele un strat din ceapă și usturoi pisat. Aceasta va permite eliminarea lichidului, iar activitatea vaselor se va ameliora.

3. Infuzie de usturoi

Infuzia de usturoi contribuie la reducerea riscului apariției varicelor pe picioare. Veți avea nevoie de:

6 căței de usturoi

0,5 l de apă fiartă

Usturoiul se mărunțește apoi se toarnă apa. Se închide vasul și se ține 2 zile. Masa obținută se filtrează și se împarte în două. Se bea de două ori timp de două zile în timpul mesei. Această infuzie poate fi consumată o perioadă îndelungată, pînă cînd nu veți obține rezultatul dorit. Primele ameliorări vor apărea în prima săptămînă.

4. Sarea de mare

Pentru a scăpa de varice trebuie să amestecați 0,2 l de apă rece cu 2 linguri de sare de mare. Înmuiați ciorapii din bumbac în această soluție și îmbrăcați-i pe noapte. Deasupra îmbrăcați încă o pereche de ciorapi uscați și o pereche de ciorapi din lînă. Această soluție va ajuta să scăpați de edeme și are un efect benefic asupra vaselor sangvine.

5. Comprese cu apă oxigenată

Un remediu rapid de reducere a varicelor pe picioare sînt compresele cu apă oxigenată. Veți avea nevoie de:

Apă curată - 1 l

Sare de mare – o lingură

Apă oxigenată 3% - 1 lingură

Toate componentele se amestecă, se înmoaie în soluție tifonul și se aplică pe varice. Se ține 3 ore. Pentru sporirea eficienței procedura trebuie repetată dimineața și seara pînă la obținerea rezultatului dorit.

6. Cvas din usturoi

Proprietățile benefice ale usturoiului ajută să scăpați de varicele umflat. Gustul cvasului din usturoi este specific dar rezultatul consumului lui merită de încercat. Pentru asta veți avea nevoie de:

Zer din lapte – 3 l

Usturoi mărunțit – un pahar

Zahăr – un pahar.

Componentele se amestecă și se închid într-un recipient. Se lasă 2 săptămîni. Peste 2 săptămîni, se strecoară. Pe parcursul zilei se bea 1 pahar de cvas, împărțit în porții egale. Se consumă înainte de masă.

7. Exercițiile fizice vor spori efectul

Exercițiile simple vor spori efectul preparatelor. În fiecare zi trebuie să îndepliniți 3 exerciții simple.

Ridicați-vă în degete.

Ridicați-vă, vîrfurile degetelor – în părți

Ridicați-vă, călcîiele– în părți

Puteți repeta exercițiul în cîtva reprize a căte 10-15 ori. Această înviorare va dura 10 minute, dar efectul ei nu se va lăsa așteptat.

Varicele sînt o problemă complicată, de care e greu de scăpat. Dar dacă veți urma recomandările noastre simple și vă veți consulta cu regularitate la medic, atunci rezultatul nu va întîrzia să apară. Fiți sănătoși!