Distrugerea pădurilor nu este inferior în vedere importanţa crizei financiare — raport

/ Vizionări: 3740

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

RIA ştiri.

natură volumul anual de cauza defrişărilor economie globală extinsă mai multe daune decât faptul că recenta criză financiară, spune un studiu al Comisiei Europene, citat de BBC Radio şi Televiziune de radiodifuziune.

Se estimează că pierderile anuale din defrişări sunt 2 la 5 trilioane de dolari.

Aceste date au fost obţinute luând în considerare beneficiile derivate din păduri, de prelucrare de dioxid de carbon, care este una dintre principalele cauze ale încălzirii globale, şi furnizarea de umanitate cu apă curată.

Raportul a fost prezentat la Congresul Mondial de Conservare, care este în prezent în curs de desfăşurare în Barcelona.

Potrivit unor conservare, aceste date pot convinge pe politicieni de necesitatea de a finanţa proiecte de mediu.

Unul dintre autorii studiului Suhdev Pavan (Pavan Sukhdev) a declarat că problema defrişărilor nu este inferior în vedere importanţa pierderile de pe pieţele financiare.

"Daune (de la defrişări) este nu numai mult mai mult, dar este permanent, se întâmplă în fiecare an, an dupa an", - a spus el.

"Nu contează cât de mult, pe o varietate de estimări, nu a pierdut de pe Wall Street (iar pierderile sunt estimate la 1-1,5 miliarde de dolari), în fapt, în fiecare an vom pierde 2-2,5 miliarde de dolari a capitalului natural", - a adăugat el.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137