Dmitri Medvedev despre teren.

/ Vizionări: 5248

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Prim-vicepremierul Dmitri Medvedev, a organizat recent o şedinţă a Consiliului Naţional pentru proiecte. Prin tradiţie istorică, prima întrebare, pe care el trebuia să decidă fost terenului. Atribuţiile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Ministerul Agriculturii în două proiecte naţionale - construcţiile şi agricultura, aşa cum sa dovedit, în contradicţie. Pe de o parcelă de teren, care sa întâmplat în Rusia în scurt de aprovizionare, puteţi construi ceva sau să crească ceva.

Este Medvedev a fost redusă la o teză filozofică despre libertatea individuală: "gratuit, educate şi sănătoase oameni - principalul lucru care determină dezvoltarea viitoare a ţării de astăzi." "Investiţii în capitalul uman a fost una dintre cele mai eficiente în istoria noastră", - a explicat el sensul de proiecte naţionale. Reamintind că statul a investit deja într-un astfel de om 400 miliarde ruble. Şi, promite că în 2008 va cheltui alte 300 miliarde de ruble Medvedev., Domnul a dat cuvântul miniştrilor de profil.

Decizia Medvedev a fost diplomatice. Un vechi aliat al domnului prim-adjunct Kozak prim-ministru a amintit: "O parte a terenului înainte de a fi ascuns sub masă, dar cu ajutorul unor măsuri represive şi guvernatorii, le-am târât în lumina zilei. Dar Medvedev a încurajat Ministerul Agriculturii şi propuneri: "Avem nevoie să se gândească la modul de îmbunătăţire a cadrului de reglementare, care nu vor permite imobilizarea a terenului, dar pentru a opri speculaţii.. Bancare O infrastructura trebuie să fie târât la cele mai îndepărtate regiuni ale ţării" Astfel, candidat la preşedinţie Dmitri Medvedev nu au ales una dintre părţi.

Căutarea unui compromis va dezvoltare economică, este mandatat să proiectul de reamenajare noua ordine a terenurilor agricole. Până în prezent nu se cunoaşte modul în care Guvernul va lua în considerare proiectul: până în luna mai 2008 a fost condus de Viktor Zubkov, şi mai târziu, cum era de aşteptat, Vladimir Putin. punctul său de vedere cu privire la problema terenurilor nu a fost încă prezentat.


La materialele de ziarul "Kommersant"

http://www.rambler.ru/news/russia/nationalproject/551003042.html