Dmitri Medvedev: «Living in celule este foarte dificil»

/ Vizionări: 5078

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

14 februarie, la Novosibirsk, pentru o vizită de lucru este atunci când un prim-adjunct prim-ministru, şi astăzi, "cinci minute", presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev. El a vorbit la Forumul de mame din Siberia, unde a declarat că guvernul intenţionează să continue politica sa de sprijin pentru familii. Medvedev a spus că a crescut cotele pentru îngrijirea copilului şi a pune de compensare pentru părinţi pentru trimiterea copiilor la grădiniţă. "În ceea ce priveşte indexarea din capitalul societăţii-mamă, în 2010, această sumă va fi la 250 mii de ruble, şi 307 000" - a spus el.

asociaţiile de facilitator, iar asociaţiile de tineret SFO Anton Bocharov subliniat vice-premier al faptului că dorinţa tinerelor femei de a da nastere depinde de rezolvarea problemelor de zi cu zi. "Una dintre fete a spus:" Dă-mi propriul apartament, şi voi da naştere chiar şi în fiecare an, "", - a spus el. Dmitri Medvedev a răspuns că o mare familie greu să trăieşti într-un apartament mic.

"De ce la sate, chiar şi cele mai modeste case au fost mari familii? Toate cele şapte dintre ele se aşeză pe banci, dar a fost un loc unde să trăiască greu. Şi să trăiască în cuşti, care a crescut majoritatea dintre noi aici, foarte. Şi vorbind de familie mare în astfel de situaţii este dificilă. Vom angaja cu siguranţă în creştere clădire înaltă, dar în fruntea să promoveze construcţia de locuinţe joase. De asemenea, dacă are propria casa ta, poate fi întotdeauna ceva to construi, to ataşaţi, şi dacă viaţa de familie în apartament, Singura metodă de îmbunătăţire conditions de locuinţe este de a muta la un alt loc de live ", - a declarat president's succesor.

-------
cn.ru/news/319241 /