Dmitri Medvedev va devini vegetarian

/ Vizionări: 6950

 

Дмитрий Медведев станет вегетарианцем

 

"Am decis să devin vegetarian" - o astfel de înregistrare a postat pe twitter-ul său prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev.

 

 

Dmitri Medvedev, a lăsat acest mesaj după o vizită la Grădina Zoologică din Moscova, însoțit de șeful World Wildlife Fund (WWF), Igor Cestin.

Reporterul Elena Nenaşeva, a decis să întrebe prim-ministrul, cât de serioasă a fost declarația. "Absolut serioasă", - susţine Dmitri Medvedev. "Mai bine o cină de verdeţuri preparată cu dragoste, decât un bou îngrășat cu ură ", - a citat prim-ministrul cartea de alegorii biblice. "Vegetarianismul este o trăsătură distinctivă a noii generații de politicieni", - a spus Medvedev.

Expertul Casei Karma Yoga din Moscova , Vikram Gopal (Ivan Korovin) confirmă gravitatea intenţiilor prim-ministrului: "În cercurile profesionale și ale pasionaților de yoga nu este nici-un secret faptul că Dmitri Medvedev, deja ani la rând practică yoga. El a venit la yoga singur, înainte de numirea sa în calitate de președinte și apoi prim-ministru. După cum știți, yoga și consumul cărnii animalelor sunt incompatibile. În acest sens, nu văd absolut nimic surprinzător în decizia prim-ministrului".

Dmitri Medvedev „Să eliberăm împreună ţara noastră de dependenţă de tutun…” (Video)
Dmitri Medvedev „Să eliberăm împreună ţara noastră de dependenţă de tutun…” (Video)

Despre decizia de a trece la vegetarianism au declarat președintele Institutului de Dezvoltare Contemporană, vicepreședinte al Uniunii antreprenorilor şi întreprinzătorilor din Rusia, Igor Jurgens și Ministrul Culturii, Vladimir Medinski. "Este bine cunoscut faptul că Rusia, din timpurile străvechi a fost o țară vegetariană. Cultul de carne, de pește și mai târziu, de fructe de mare este o influenţă străină adusă în Rusia de germani, englezi, francezi şi dușmanii istorici ai Rusiei. Sunt gata să fac totul, absolut totul în postura mea, pentru a risipi un alt mit al Rusiei ca țară necunoscută cu cultura de vegetarianism milenară, "- a comentat decizia prim-ministrului, Vladimir Medinski.

Igor Jurgens, a declarat următoarele: "Primul guvern vegetarian din lume este un pas progresiv și modern. Ne vom mişca în această direcție". La data de 11/09/12 restul membrilor cabinetului nu au confirmat angajamentul lor la un nou stil de viaţă. Nu a răspuns la întrebarea noastră privind planurile de trecere la vegetarianism nici Serviciul de presă al președintelui rus.

 

 

Sursa: fognews.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137