Doctor în ştiinţe economice, docent la Universitatea de Stat din Moscova, Mihail Pavlov despre moşiile (Video)

/ Vizionări: 3336

 

к.э.н., доцент МГУ Михаил Павлов о родовых поместьях (Видео)

Dragi prieteni, vă recomandăm să descărcați și să studiaţi o lucrare analitic profundă, a doctorului în ştiinţe economice, docent Universitatea ”M.V.Lomonosov”, Mihail Iurie Pavlov.

 

Subiectele examinate:

Cum legea funciară face dintr-o țară o mare putere sau

Oare este posibil în baza moşiilor a transforma Rusia în

centru mondial de cercetare?

(Gînduri, idei, argumente)

 

Capitole și fragmente din cartea menţionată

Satele din Belgorod vor fi unite în moşii
Satele din Belgorod vor fi unite în moşii

De la autor:

Astăzi umanitatea este foarte bogată - PIB-ul mondial de la începutul erei noastre a crescut cu mai mult de 2000 de ori, dar de asemenea, foarte săracă, deoarece nu poate găsi mijloace suficiente pentru a rezolva problemele majore: asigurarea populației lumii cu alimente, apă și aer curat şi cel mai important lucru – crearea pentru fiecare om condiţii necesare întru creaţie și auto-realizare.

Creațiile și inovările sunt foarte diferite: unele sunt în măsură să facă milioane de persoane fericite, altele (de exemplu, inventarea armelor de distrugere în masă) să ucidă și să mutileze milioane de oameni.

Această culegere, nu pretinde la soluţionarea exhaustivă a problemelor menţionate. Ea, doar ne invită la o reflecție și un dialog cu privire la felul cum poate fi o dezvoltare inovativă și cum pot fi realizate condițiile necesare pentru creaţie, canalizînd-o totodată într-o direcţie creativă.

 

 

 

 

Sursa: lesnaya-bm.blogspot.com