Dolmenul Volkonsky

/ Vizionări: 2400

Волконский дольмен

 

Dolmenul Volkonsky este un monument unic, situat la 200-300 de metri de traseul Novorossiysk-Soci, lângă râul Godpik.

Dolmen Pier Gara Atly (Azerbaidjan)
Dolmen Pier Gara Atly (Azerbaidjan)

Într-un bolovan uriaș de gresie, la o înălțime de 4 m este făcut un platou. Deasupra sa este plasat peretele exterior cu un orificiu prin care și a fost "scobită" camera principală în formă de potcoavă, cu un pod sferic. Pe acoperișul dolmenului se găsește o adâncitură rotundă cu diametru și adâncime de 60 cm. Către acesta de pe platou duce o singură cărărușă convenabilă.

În timpul construcției dolmenului, în bolovanul monolit a fost făcută o tăietură, și o parte a acestuia împreună cu dolmen a fost orientată cu fața spre solstițiul de vară. În cadrul studiului s-a constatat că megalitul este situat într-o zonă seismic activă, care generează unde acustice cu frecvențe, ce rezonează în camera dolmenului. Toate dolmenele sunt niște dispozitive acustice care generează unde de diferite frecvențe, un fel de portale informaționale în lumi subtile. Toate dolmenele ”sună”, ”vuiesc” și dolmenul Volkonsky la fel.

Potrivit versiunii unor cercetători, dolmenele sunt niște sanctuare antice ale strămoșilor noștri, ce meditau în ei sau în preajma sa, și le utilizau în ritualuri de comunicare cu lumi subtile, cu zei, spirite, strămoși, precum și pentru a trece în câmpuri informaționale (conceptul de "moarte" în acele zile se trata altfel).

Dolmenul a fost numit în cinstea prințesei Volkonskaya, care a petrecut aici o mulțime de timp, comunicând spiritual. Vârsta sa este de aproximativ 9500 ani (!). 

Волконский дольмен

Волконский дольмен

Волконский дольмен

Волконский дольмен

Волконский дольмен

Волконский дольмен

Волконский дольмен

 

Sursa: dostoyanieplaneti.ru