Dovezile care demonstrează că există viaţă extraterestră

/ Vizionări: 2974

Данные, доказывающие существование внеземной жизни

 

 

Oamenii de ştiinţă din Marea Britanie susţin că au descoperit dovezi credibile ale vieţii extraterestre. Aceştia au trimis un balon la marginea atmosferei şi au capturat, la întoarcerea balonului, mici organisme care provin din spaţiu.

 

Echipa de cercetători de la Universitatea din Sheffield, condusă de profesorul Chandra Wickramasinghe, susţine că "seminţele vieţii" au fost transportate între planete cu ajutorul meteoriţilor, scrie Daily Mail.

Cercetătorii au trimis în stratosferă un balon, iar cînd acesta a ajuns la sol, oamenii de ştiinţă au descoperit alge microscopice subacvatice, considerate forme de viaţă extraterestră.

 

 

Данные, доказывающие существование внеземной жизни

 

 

Extratereştrii şi Kirsan Ilyumzhinov (Video în rusă)

"Entităţile biologice de această natură nu au fost descoperite anterior în stratosferă. Acestea variază de la o colonie de mici bacterii pînă la două organisme individuale neobişnuite", a spus profesorul Wickramasinghe.

"Prin înţelegerea mijloacelor prin care astfel de particule pot fi transferate de pe Pămînt în stratosferă, ele nu ar putea să facă o astfel de călătorie în lipsa unei erupţii vulcanice violente care să fi apărut în ziua prelevării eşantioanelor. Dacă nu există niciun mecanism prin care aceste entităţi ar putea fi ridicate de pe Pămînt pînă în stratosferă, atunci ele au venit de deasupra stratosferei şi au căzut spre Pămînt", a explicat cercetătorul.

 

Sursa: moldovenii.md