Drojdie de bere — o armă biologică periculoasă

/ Vizionări: 13288

Дрожжи

 

Una dintre minunile ale organismului nostru este procesul de regenerare. De exemplu, dacă 70% din ficat este eliminat, peste 3-4 săptămâni acesta poate fi restabilit complet. Epiteliul intestinal este reînnoit la fiecare 5-7 zile, cu o viteză foarte mare se schimbă epiderma, etc.

Otrăvirea oamenilor cu pîine coaptă cu drojdie termofilă (Video)
Otrăvirea oamenilor cu pîine coaptă cu drojdie termofilă (Video)

Principala condiție pentru efectuarea procesului de regenerare este lipsa în organism a proceselor de fermentație. Oamenii de știință au descoperit că fermentarea din organism este cauzată în principal de drojdie. Ciuperca drojdiei obișnuite nu supraviețuiește în organismul uman din cauza temperaturii ridicate. Dar datorită eforturilor depuse de către geneticieni la începutul anilor 60 a fost dezvoltat un tip special de drojdie termo tolerantă, care se reproduce perfect chiar și la o temperatură de 43-44 de grade.

Din ce este fabricată drojdia de panificație pe care o consumăm în fiecare zi ca parte a diferitelor produse de panificare?

Pentru producerea drojdiei se folosesc următoarele materiale:

- Melasa de sfeclă cu pH 6.5-8.5 cu o fracțiune de masă de zaharoză de cel puțin 43,0%  și o fracțiune de masă a zaharurilor fermentabile numai mică de 44,0%;

- Sulfat de amoniu;

- Sulfat de amoniu tehnic obținut în producția de dioxid de sulf;

- Amoniu de sulf;

- Amoniu hidrogen;

- Amoniac hidrogen de calitate tehnică;

- Uree;

-  Diamoniu fosfat tehnic (pentru produse alimentare);

- Apa potabilă;

- Acid fosforic termic;

- Carbonat de potasiu tehnic;

- Clorura de potasiu;

- Clorura de potasiu tehnică;

- Sulfat de magneziu;

- Clorură de magneziu tehnică;

- Epsomit;

- Praf magnezit caustic;

- Extract de condensat de porumb;

- Destiobiotin;

- Acid sulfuric tehnic;

- Extract de malț;

- Malț de orz pentru de bere;

- Sylvinite;

- micro-îngrășământ pentru agricultura regiunilor de sud;

- Creta chimică;

- Amidon de cartofi;

- Sare de masă;

- Belting de bumbac pentru filtru;

- Agenți antispumanți;

- Acid oleic tehnic;

- Ulei de floarea-soarelui rafinat;

- Concentrat fosfatic pentru copt;

- Dezinfectante;

- Var;

- Praf de var pentru albire (rezistent la căldură);

- Soda caustica;

- Acid lactic;

- Acid boric;

- Peroxidul de hidrogen;

- Furatsilina;

- Furazolidon;

- Sulphonol NP-3;

- Katapin (bactericid);

- Detergent lichid pentru spălat "Progress";

- Potasiu tehnic;

- Acid clorhidric;

- Calciu FS 42 - 2530;

- Calciu racemic pentru animale de NTD;

- Acid clorhidric tehnic.

Din mai mult de cincizeci de componente ca alimente, fără a afecta sănătatea, pot fi consumate doar 10!

 

Sursa