Duma de Stat din Federaţia Rusă va echivala berea cu alcool

/ Vizionări: 4804

Duma de Stat din Federaţia Rusă va echivala berea cu alcool

Duma de Stat va echivala berea cu alcool Duma de Stat din Federaţia Rusă va examina amendamente la Legea privind reglementarea de stat a circulaţiei produselor de alcool, conform cărora berea va fi echivalată cu băuturi spirtoase.

Intrarea în vigoare a prezentului proiect de lege va însemna că pentru bere vor intra în vigoare aceleaşi restricţii, care se aplică băuturilor alcoolice. De exemplu, va fi interzis de a vinde berea pe timp de noapte.

Duma de Stat s-a interesat dacă este periculos pentru sănătatea rușilor ulei de palmier
Duma de Stat s-a interesat dacă este periculos pentru sănătatea rușilor ulei de palmier

În plus, deputaţii vor examina propuneri privind adoptarea unui număr de proiecte de lege pentru a reduce consumul de alcool. În special, se propune să fie ridicată vârsta la care este autorizată vânzarea berii, de la 18 până la 21 de ani.

Dacă, proiectul va fi aprobat, producerea şi  traficului berii şi băuturilor,  făcute pe baza acesteia, urmează să fie licenţiată de la 1 ianuarie 2011. Cerinţe de înregistrare şi de declarare a volumului de producţie şi a circulaţiei acestuia vor intra în vigoare la 1 iulie 2011, cerinţe de perfectare şi de înregistrare a documentelor legate de circulaţia producţiei din alcool - de la 1 ianuarie 2012.

Vă reamintim că, Ministerul Sănătăţii şi Protecţiei Sociale pentru Dezvoltare din Federaţia Rusă a propus să limiteze, în mod substanţial, publicitatea soiurilor de bere tari (cu un conţinut de alcool mai mare de 5%). Aceste restricţii se aplică în prezent la băuturi spirtoase slabe şi tari.

 

 

Sursa cu link pe vesti.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137