E interesant. Istorie — primii americani.

/ Vizionări: 11080

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Indian "În primul rând americani" - o ştiinţa şi populare, istoria şi antologie etnografic care ies în fiecare an, începând din 1996. Scopul antologie - acoperire completă a culturilor indigene din America de Nord, indieni şi eschimoşi, care sa stabilit prima dată acest continent cu mult înainte de sosirea omului alb. Pentru mai multe secole modul indian a fost şi rămâne încă pentru mulţi oameni în Beacon ne-a înghiţit fluxul de "civilizaţie" şi "progresului", un ideal demn de emulaţie. Acest Calendar - despre primii americani, spirituale şi tradiţiile lor religioase, mitologie şi filosofie, vamale, istoria si viata contemporana, arte şi meserii şi a culturii muzicale, care fac obiectul unor studii extensive pentru oamenii de ştiinţă din întreaga lume indeanistov şi entuziaşti.

Pe paginile de antologie veţi găsi, de asemenea, informaţii cu privire la noi cărţi; indeanistah din Rusia şi relaţiile sale cu indienii americani; interviuri interesante cu American lideri nativ, artişti, muzicieni, relaţiile materiale publice; revizuire video şi mult mai mult despre indienii din America de Nord.

poziţia principială a editorului de antologie - veridicitatea si autenticitatea materialelor publicate. Obiectivul principal al antologie - o reflectare de continuitate a tradiţiilor istorice şi culturale ale popoarelor din America, în condiţiile actuale din Rusia. Sperăm că acest subiect va ajuta multi dintre noi seama, şi rădăcinile lor, să înveţe să respecte trecut, vă faceţi griji cu privire la conservarea ei.


http://www.first-americans.spb.ru/main.htm