Echinoderm turn

/ Vizionări: 3686

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Straniu impresia această clădire. Ca un copac mort cu ramuri taiat şi lipit din rădăcini sol. Dar pentru un oraş mic din China, ar trebui să fie un simbol al, vizuale de bază renaşterea unui nou cartier şi un mijloc de transformare a unei zona murdare şi neglijate în colţ de paradis verde. Singura speranta: vii, probabil, această clădire va arata mai frumos decât schiţe.

arhitecti americani Studio Shift , împreună cu firma de arhitectura peisajului SWA Grupul a castigat licitatia pentru a dezvolta proiectul în curs de dezvoltare un nou cartier în judeţul Mia (Miyi), provizoriu, identificate ca "New City Sud" (New South Town).

Studio Shift a dezvoltat un turn de neobişnuită, care vor fi încredinţate cu rolul de a districtului arhitecturale dominante. Ei bine SWA Group, respectiv, a creat master plan pentru întreaga zonă, cu care constructorii să facă o transformare magică din zona desertica trist într-o vizualizare plăcută un parc peisaj.

Vedere de noapte a turnului ar fi mult mai frumos. poveşti Evidenţiat va juca rolul locale

Vedere de noapte a turnului ar fi mult mai frumos. Evidenţiat etaje va juca rolul locale "far". După ce construcţia este destul de ridicat. de observare - punte Ultimul etaj (ilustraţii Studio Shift).

Construirea Miyi Turnul ar trebui să crească pe râul Annin (Anning). Ei spun râului este destul de murdar. Deci mers pe jos de pe malurile sale se bucura mai mici decât media. Dar nu vă faceţi griji. Proiect de Miyi Turnul şi reconstrucţie a teritoriului adiacent furniza apă râuri curate.

Turnul în sine, care se va întinde de la baza podul pietonal (se conecteaza la malul estic Annin) va fi un fel de pilon graniţa dintre dezvoltarea zonelor activ în nord (care este construit case noi) şi suprafaţa agricolă în sud, care va casa rezidenţilor din zona de recreere. Între ele se întind terasament km noi care vor duce pietoni la cladirea neobişnuite.

Radacini, de asemenea, pentru trecerea de persoane de la nivelul străzii la unul din etajele de sus (se arată în vedere de la podul peste raul). Mai degrabă, este vorba despre a scărilor rulante. Concluzia: schematice dintre principalele rute pietonale (ilustraţii Studio Shift).

"Rădăcini" servi, de asemenea, să treacă persoanele cu nivel de stradă la unul din etajele de sus (se arată în vedere de la podul peste raul). Mai degrabă, este vorba despre a scărilor rulante. Concluzia: schematică a principalelor rute pietonale (ilustraţii Studio Shift).

Miyi Turnul ar trebui să fie un loc de întâlnire reală, centru cultural, atracţie turistică, educaţionale şi de complexe de divertisment, în general ... stele. Apropo, mai multe piste şi rampe de încărcare, potrivit pentru a clădirii, împreună cu pod din formularul de mai sus amintiţi stea afară din apă.

Dar, când este privit de jos oameni, ci mai degrabă sa va să acorde o atenţie mai mare care îşi încetează activitatea angular ceva noduros buturugi sus. Nr ferestre clar, nu perete evident aici şi acolo. În schimb, ceva interzis.

Ciudat fel? Dar a făcut-o, cu toate acestea, există un sens funcţional. Deci, să ia o plimbare pe Miyi Tower.

Nucleul central al cladirii cu lifturi

Nucleul central al cladirii cu lifturi "vor străluci prin" aproape toate părţile. De mai jos: plăci decorativei va servi nu numai în scopuri estetice (ilustraţii Studio Shift).

Din interiorul turnului dezvoltatorii pus auditoriul, sali de expozitii si restaurante.

Cu toate acestea, doar jumătate din etaje ale cladirii vor fi glazurate. Închis blocuri vor alterna cu scavenged toate vânturile platforma de vizionare, de asemenea, folosite ca gradini suspendate, precum şi locuri pentru evenimente publice. Această zonă este cunoscută pentru climei sale blânde şi soare abundente. Deoarece crearea de astfel de "aer" a clădirii este pe deplin justificată.

Este curios faptul că arhitecţii nu au un zid de design ventilate pe principiul "a face nişte găuri în material în vrac." Ei au trecut prin contrastante.

Un perete solid, ca atare, nu este aici. Există doar minore, cadru aproape invizibil, pe care autorii turnului a fost plasat o mulţime de plăci verticale, creând un model haotic, acoperind tot etaje la o dată, aşa cum cu ochelari sau fără.

Planul de o secţiune acordabile unui râu. Miyi Turnul de a scoate din ea şerpuit walkways vizibile în partea de sus centru. Acesta poate fi identificat prin umbra (Figura Studio Shift, SWA Group).

Planul de o secţiune acordabile unui râu. Miyi Turnul de a scoate din ea şerpuit walkways vizibile în partea de sus centru. Acesta poate fi identificat prin umbra (Figura Studio Shift, SWA Group).

Aceste elemente creează umbra ajurata şi, în acelaşi timp o vedere magnifică pe toate partile lumii. În acest caz, razele soarelui reflectate de valuri pe raul, crearea de strălucire pe plăci, dând un aspect de construcţie vii. Un întreg sistem de luminatoare incluse în pachet ar trebui să-l ajute a utiliza la maxim de lumina pentru a ilumina interior.

Acest plan, de altfel, ne-a reamintit de ideea de o multitudine de tuburi albe, reflectoare de constructii New York Times "(acum cu succes construite).

Şi etaje în turn nu este atât de mult. Plafoanele sunt ridicate, prin urmare, o multime de lumina aici (Figura Studio Shift).

Şi etaje în turnul nu este atât de mult. Plafoanele sunt ridicate, prin urmare, nu există o multime de lumina (Figura Studio Shift).

Probabil că o combinaţie de lumina si umbra ca cei care vor fi în interiorul turnului. Şi totuşi, credem noi, în combinaţie cu un spectaculos întuneric puţine facilităţi moderne, comparati cu un Miyi Tower. Este că într-adevăr existente "Black Rock" (Casa de Cultură Medellin) şi aşa mai departe schiţat doar stelei morţii în deşert .

Aşa cum am spus, turnul adiacent schimbarea coasta Annin. Acest lucru va crea un lanţ întreg de lacuri de cristal clar, canale pitoresti si peisaje umede, care se întind de-a lungul culoarele arcuite curbat.

Al doilea pod pietonal de gând să insulei, este vizibil în spatele turnului, în timp ce podul principal - pe stânga. Mai jos puteti vedea, un amfiteatru, format din piesele ridicate deasupra solului (ilustraţie Studio Shift).

Pietonal al doilea pod de gând să insulei, este vizibil în spatele turnului, în timp ce podul principal - pe stânga. Mai jos puteti vedea, un amfiteatru, format din piesele ridicate deasupra solului (ilustraţie Studio Shift).

Pentru a curăţa apa fluviului va fi folosită o combinaţie de ecosisteme naturale şi artificiale filtre. Alte părţi ale canalizare "lucrări" companiile americane nu dezvăluie.

Putem doar ghici că plantele atent selecţionate în legătură cu lucrările de excavare bunaE a crea un fel de a trai Maşină de curăţare. Şi unde va ascunde filtre mecanice este neclară. Probabil, proiectul trebuie să fie rafinat.

Dar, în loc de vărsare a râului poluat din China trebuie să obţineţi un loc de vacanta frumoasa care vrea să se întoarcă de des. Vizitatorul este, cu siguranţă acolo pentru a fi fotografiate pe fundalul a turnului, care arata ca ... Continuaţi ei înşişi.



Materialele furnizate de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru )