Eco-cadouri de Anul Nou

/ Vizionări: 8980

Eco-cadouri de Anul Nou

Aici este o listă scurtă de eco-cadouri, pe care încă veţi reuşi să le cumpăraţi de Anul Nou. Doar nu toată lumea face totul în avans)

 

Eco-cadouri de Anul Nou

Anul Nou într-o civilizaţie nouă (Video)
Anul Nou într-o civilizaţie nouă (Video)

Eco-gadget-uri

Întraţi într-un magazin remarcabil de gadget-uri neobişnuite. În afară de dispozitive geek, cum ar fi pixuri digitale, care păstrează textul scris şi la conectare la computer vă oferă un fişier textual, acolo puteţi găsi lucruri foarte utile. De exemplu, un bec cu LED-uri cu senzor de mişcare, fitolămpi pentru iluminatul plantelor de interior. Sau un contor de energie consumată, care este blocat în priză şi ajută la determinarea consumului pe un teren aparte de reţea. Tot acolo, contorul de apă pentru duş şi un ceas deşteptător care simulează răsăritul soarelui. Precum şi o valoare absolută pentru un călător, care nu vrea să plătească pentru supraponderali – un cântar compact pentru bagaje. Pe site este notată lista magazinelor online, care vând aceste gadget-uri şi o impresionantă listă de oraşe în care acestea pot fi comandate.

Eco-cosmetica

La magazin Hunny Shop, este un sortiment minunat, mai ales pentru fete. Săpunuri, creme, balsamuri de buze, măşti pentru păr şi corp - toate realizate manual şi într-un ambalaj frumos. Tot acolo – produse ecologice de igienă.

Eco-pungi

După cum arată practica, aceste lucruri niciodată nu sunt multe. Gama preţurilor poate fi de la 100 de ruble până la infinit. Puteţi cumpăra sau comanda aici, sau în multe alte locuri. Puteţi face chiar şi cu mâinile dvs. În Hunny Shop, de asemenea, sunt eco-pungi.

Eco-acoperire pentru un laptop sau iPad

Sau pentru un telefon, sau orice altceva. În plus la etsy.com, cel mai mare site de vânzări de bunuri, realizate manual, la cererea notebook case  apare o duzină de pagini cu sugestii, mult mai multe - la iPad case.

Carte electronică

Un lucru foarte util. Să presupunem că aceasta se află în afară de alte gadget-uri. Şi dacă mai înainte, puteai citi la un laptop, ce nu a fost atât de comod, apoi cu apariţia  cărţilor electronice (şi flibusta.net biblioteca online gratuită) totul s-a schimbat. Acum, chiar şi mama mea, străină de tehnologie şi mediul înconjurător, vrea o carte electronică. Alegerea  a astfel de dispozitive este decentă, google va ajuta.

Dulciuri organice

Costisitoare, să fiu sinceră. În Moscova le puteţi cumpăra într-un bio- supermarket şi câteva magazine online.

Flori naturale

Nimeni, de asemenea, nu a anulat încă un alt cadou universal - flori proaspete în ghivece, care pot fi găsite în magazine de flori, în orice oraş sau pe google.

Iar dvs, ce veţi dărui rudelor şi prietenilor de Anul Nou?

 

 

Sursa