Ecologică ecolutions Papetărie BIC

/ Vizionări: 4582

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cel mai recent, supermarket-uri au început să apară interesante produse ecologice: un set de creioane din plastic BIC, dar nu convenţional, dar curat. Potrivit ambalaje, produse de 50% este format din materiale reciclate şi deşeuri! Este un păcat că nu toate 100, dar acest păcat, mulţi producători care încearcă să intre "verde" de piaţă.

BIC ecolutions

Se pare că societatea a lansat o linie intreaga de papetarie sub brandul creat special BIC ® ecolutions ™. Acest punct pixuri, note lipicioase, etichete din hartie, panglici si fluid corector, creioane. Fiecare produs unele dintre caracteristicile sale care il fac mai sigure pentru mediu decât produsul standard.


Picsuri 75% constau în a deşeurilor industriale. De cerneală va fi de ajuns pentru a desena o linie în 2200 de metri in lungime! Sticky Notes pentru 80% din materiale reciclabile. etichete de hartie - prelucrate în totalitate a deşeurilor industriale. 51% din banda de corecţie materiale - deşeuri. fluid corector - pe baza de apa.

BIC ecolutions

Această iniţiativă este tot sprijinul Olse. De exemplu, faimosul lanţ de hoteluri "Marriott", este de a deveni mai verde şi mai ecologic. Ei cumpara la fel de mult ca 47 milioane de mediu prietenos stilouri un an! Deci, pentru toţi cei care doresc pentru a face afacerea dvs. ecologice - un exemplu foarte bun.

greenword.ru