Ecologică femeilor secrete. Pentru a da sau nu da

/ Vizionări: 9790

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Экологичные женские секреты. Дать или не дать , Dragi femei continua, conferă. Barbatii nu vor mai face referire pentru a citi ceva mai mult la nivel mondial, ca tema "femei de lucruri, ele, de asemenea, profund atins - acest lucru este în primul rând, şi în al doilea rând - Global va aici! Şi în al treilea rând, problema ridicată se referă la femeile căsătorite, în principal, si sotii ar trebui să fie conştienţi de secretele de soţiile lor.

Am promis să vă spun despre ce noastre îndepărtate menstruaţie bunicii nu a fost o problemă pentru majoritatea femeilor moderne. Şi modul în care acestea pot fi uşor gestionate fără masa de pribambasikov azi - "special pentru acest caz."

Raspunsul este simplu: probleme cu menstruatia nu a fost, pentru că de cele mai multe menstruatiei nu a fost. Şi acolo a fost ceva atât de mici şi neostentativ, dacă nu a atras mai mult atenţia de sex feminin, şi în nici un fel distrage atenţia de o femeie de afaceri de la ei, ca de obicei, nu a fost retrasă dintr-sale de echilibru pentru mai multe zile. În lumea noastră civilizată, menstruatia este atât de abundente care atrage atenţia, chiar de oameni.

Deci, de ce nu a fost menstruatie? Există două simplă şi naturală explicaţie foarte acestui "supranaturale" fenomen.

многодетная семья

În primul rând. Femeia este aproape întotdeauna situate în două state alternativ de celălalt - sarcinii şi alăptării. Şi, după cum ştim noi toţi, în aceste state menstruatiei nu se întâmplă. Sarcina - naştere - alăptează, până la următoarea sarcină - şi .... Adio menstruaţie! Acolo, vezi tu, şi menopauza pe nas.

Pot adăuga la experienţa personală: prima sarcină, apoi - complet alăptarea până la 2,5 ani, apoi - sarcină al doilea, şi, din nou - complet alăptarea până la 3,5 ani. Total: 5 ani, fără lunar! Beauty-ah! Acesta trebuie să repete!

Potrivit "-arian Vede slave" gama ereditar - 16 copii. Această taxă la rasa. Aţi folosit pentru a fi o viaţă talentat şi în semn de recunoştinţă pentru aceasta, trebuie să dea viata altora. Şi viaţa va da mai mult, vei deveni mai bogat. Avere în Rusia nu se măsoară prin bani, şi copii. Acesta este motivul pentru multe femei nasc înainte, a dat naştere în timp ce dă naştere, şi nu au fost frică să dea naştere, şi nu au fost frică să-şi crească copiii, nu se teme de dificultăţi legate de creşterea copiilor. Pentru că ei ştiau noastre praprababushki multe lucruri despre ceea ce acum avem chiar nici o reprezentare. De exemplu, faptul că propria copiii lor pot fi încarnat suflete-re strămoşii a clanului sau. Ştii ce există în cer, listele de aşteptare pentru stat? Personal, nu am văzut, dar ei spun că doar o mare - mult mai mult decât în Uniunea Sovietică, mezeluri de toate împreună. Şi dificultăţile de învăţământ nu au fost frică, deoarece nu exista astfel de dificultăţi, cum este astăzi. Nu a existat nici un astfel de număr de boli ale copilăriei, sau de probleme psihologice copii, pentru că oamenii trăiesc în funcţie de conştiinţa lor şi în armonie cu natura. " Şi copiilor în astfel de circumstanţe cresc sănătos, puternic, înţelept, inteligent.

чудо зачатия bunicile noastre nu te arunca in jurul ouălor lor, aşa cum suntem. La fel ca bunicii noştri nu risipi sperma lui. Ea a fost păstrat ca un material valoros şi nu vor fi utilizate abuziv - pentru ceremonia de includere a seminţelor, pentru edificarea posteritate benefică pentru continuarea un fel. Cum de a gestiona dvs. de fertilitate Siloz, Şi pentru a păstra sperma lor - acest lucru este obiectul secretele oamenilor. Cu aceasta - nu-mi ...

Anterior, femeile tratate pentru ou lor extrem de atent, conştient de faptul că fiecare dintre ele - o persoană potenţial, un vas de viaţă. Noi toţi o dată ce au fost. Şi toate din viaţa noastră a început cu un ou, pe care mama mea nu da drumul de menstruaţie. calea de acord diferenţă evolutivă, pur şi simplu grand: să fie în tampon sau lăsaţi un tractor pe banda, sau devin persoane şi a lăsat amprenta în univers. Nimeni nu e de mirare de nume de menstruaţie, care reflectă cel mai bine adevarata esenta a ceea ce se întâmplă, este: "lacrimi de sânge la nivelul uterului de sarcină nu a reuşit."

материнство Deci, dragi femei, cred că pentru tine, să decidă pentru tine: să dea naştere sau să nu dea naştere. Dar în timp ce sunteţi de gândire, putem deveni cale de disparitie ca popor, ca naţiune. Cineva este foarte avantajoasă pentru tine pentru o lungă perioadă de timp de gândire despre el. Cineva ajustează în mod special constiinta voastra feminin pentru o meditaţie dureroasă lung pe această temă, "zombiruet" voi care au copii este scump, este problematică, acest lucru este greu, este de oboseală eternă, nu este viaţa personală, este o povară, este o forfotă constantă şi lipsa de timpul este cariera sa, această lipsă de auto-realizare, este ... ... .. Cei care în mod constant şi în mod deliberat angajate în genocid şi alte popoare slave sunt foarte interesaţi în faptul că, femeile noastre crezut că nu a dat naştere. La urma urmei, veţi fi de acord, este mult mai uşor de a avea o nenăscut milioane decât să puzzle asupra modului de a distruge un milion de Naşteri - vaccinari, medicamente, hrana artificială, modul nefiresc de viata .... Acest "zombi" cineva constiinta feminin inteligent rezolvă problema surplusului populaţiei de pe planetă - şterge spaţiu pentru ei şi pentru descendenţii acestora. populaţia Rusiei a scăzut cu mai mult de un milion de oameni pe an, dar cea mai mare parte a creşterii populaţiei a reprezentat pentru eroină migrantov.Mat

материнство Casă femeie, cred, rog să vă grăbiţi. Situaţia este destul de gravă. Sau vom începe în mod normal, proliferează şi popula ţara lor cu descendenţii lor, sau popula şi înmulţiţi-l cu altcineva. Şi pe planeta lui, vom rămâne fără un loc de muncă. Şi patria noastră va fi, fără a poporului nostru. Aceasta este o trădare a şi în ţara noastră, precum şi părinţilor noştri care ne-au dat viaţă, şi pentru urmaşii noştri, nu vom da viata. Intelege de femei, este cel mai autentic, creative de auto-realizare - nu o carieră, şi a maternităţii. Orice cariera este posibilă doar atunci când femeia a avut loc ca o mamă. Cu toate acestea, în cazul în care este organizat ca o mama si un adevărat realizate în maternitate, după o astfel de mare şi acest caz - orice cariera se pare prea mic, primitiv, iluzorie exerciţiu. Cele mai multe persoane pe planetă vor spune "mama", cea mai completă va îndeplini misiunea sale vitale.

Al doilea motiv pentru lipsa lunare - nu un astfel de nivel mondial, ci, dimpotrivă, prea banal - este alimente, manieră nesănătoasă şi nefiresc de viaţă. Să se retragă din corpul unuia dintre ou neutilizate подгузник picături suficient de noi la fel, uneori revarsa, aproape un pahar de sânge. Se pare că organismul de profit de această ocazie va fi lansat în acelaşi timp un mod viclean de toxine. Organismul mai curat, mai sănătos stil de viaţă, mai puţin lunar. Din experienta mea personala pot spune: mai curat şi mai sănătos a crescut cu peste ani, mâncarea mea, asa ca meneeEkologichnye prokldki abundente au devenit lunare şi pentru a reduce durata acestora. Evoluţia mâncarea mea a avut loc după cum urmează: Secalimentare Noe - vegetariene - veganstvo - dieta vegetariana (fara zahar, toate tipurile de bunuri copt, margarină, E-aditivi, fără conservanţi) - alimente crude - syromonoedenie sezoniere (mânca un produs la o dată, şi mănâncă numai ceea ce se cultivă pe pământ cât mai aproape posibil de locul de reşedinţă) - zhivoedenie aşa-numitele (încercaţi să mănânc numai ceea ce a păstrat capacitatea de a germina, deoarece nu toate prime - în viaţă). Lunar în această perioadă au fost treptat reduse şi a redus - de la 10 zile la 2. Se spală de mână, nu o dată pe lună timp de două sau trei cârpă mici - de acord cu o astfel de mare lucru. Nu este nevoie de a bloca natura lor tampoane okravavlennymi zapashistymi şi tampoane da. Apropo, asta e atat de dulce cauta tampoane eco-friendly reutilizabile. În opinia mea personală - este destul de posibil pentru a obţine scutece pentru copii inutile, dar cămăşile mele vechi.

Nu există un alt motiv pentru grele, prelungite, dureroase lunar - este pe cale si a permis erori femeie. Cele mai grave dintre ele - avort, si sotul inselat (chiar mental), pierderea virginitatii inainte de casatorie. Iată de natura pur şi simplu pedepsi femeia lunar agonizante vărsare de sânge pentru violarea legii divine.

Câteva date interesante:

преназначенье женщины Organismul nu a fost încă născut o fată deja stabilite aproximativ 500 milioane foliculi - este o structura complexa multicelulare, din care ou. Dintre aceste 500 milioane de euro pentru întreaga viaţă a femeilor, doar 10% primesc cel puţin unii dintre dezvoltarea în continuare. Soarta altele - pentru a fi pe bancă "în rezervă. Deja în momentul în care primul număr lunar de foliculi este redusă la jumătate din caracteristicile intrinseci originale. Acesta a fost doar aproximativ 400 de foliculi pe întreaga perioadă, în timp ce femeia este menstruatie ajunge la dezvoltarea lor completă, asigurând capacitatea unei femei de a concepe.

Cum multe dintre cele 400 ovulelor va da oportunitatea de a continua evolutia acesteia in corpul uman? Singur? Sau doi? Poate mai mult? Reticenţa femeilor de a da nastere - o tradare de natura lor de sex feminin şi o trădare a copiilor lor nenascuti.

În Rusia, doar 3% dintre gospodării au 3 copii mai mult. Pentru comparaţie, în Inguşetia, aceste familii - 84%. Doar câteva secole în urmă o familie cu 3 copii au fost considerate oficial fertilitate redusă viaţă şi au fost raritatea excepţionale. Astăzi situaţia sa schimbat destul de opusul - o familie cu 3 copii şi mulţi copii acum considerat o raritate. Astăzi, mama a trei copii a fost deja suportate considerată o eroină. În zece ani, suportate, nu a crezut ca o eroina, ca de obicei, femeia normală din Rusia. (Date demografice cu trimiteri Curios va fi pronunţată la sfârşitul anului. Uită-te!)

Câteva fapte interesante:

În timpul de maturare a foliculului în sânge, femeile alocate hormoni - estrogeni. Iată câteva dintre funcţiile de estrogen:

преназначенье женщины 1. îmbunătăţirea fluxului sanguin la nivelul uterului;

2. contribuie la creşterea mucoasei uterine interne (endometru) in prima faza a ciclului menstrual;

3. creşte dorinţa sexuală a femeilor în mijlocul ciclului, care corespunde cu timpul de ou din folicul, şi de a contribui, prin urmare, s-au angajat conceptie realizatsiichudo natura de conceptie;

4. facilita pătrunderea spermei in uter in timpul ovulatiei prin mucus care se află în interiorul canalului cervical, deoarece pot reduce vâscozitatea mucusului sine.

Se pare că în mod regulat, de la lună la lună, foarte atent şi cu migală, cu atenţie şi răbdare pentru întreg corpul nostru în armonie, cu dragoste pregăteşte corpul nostru la miracolul de conceptie. El este de a face locul de muncă extraordinară de a > Ng să urez bun venit nouă viaţă în el însuşi. Dacă nu îndeplineşte, el începe să facă toate cu răbdare aceeaşi muncă de la bun început. Din păcate, astăzi, acest lucru este cel mai adesea inutil şi neutilizate din cauza constiintei noastre civilizaţie distorsionate, din cauza preferinţei noastre artificiale şi virtuale viaţă, pentru că de alegerea noastră - "nu dau viaţă, pentru că ceea ce am femeile care au uitat scopul lor adevarat. Urmare a tuturor acest lucru a fost - degenerare a naţiunii noastre.

Numai femeile în puterea noastră, minunata, schimba şi a rezolva această situaţie tristă în ţara noastră. Din totalul degenerare dintre noi poate salva doar născut! Naşterii unui copii sanatosi si fericiti. Pentru a face acest lucru, în primul rând noi înşine trebuie să devină un adevărat sănătos şi fericit!

De fiecare dată când vă arunca prosoapele folosite şi tampoane, să se gândească profund despre ceea ce te arunca departe de fapt? Nu credeţi că au vărsat sângele copilului tau nenascut? Şi să se gândească profund despre cum vă aruncaţi tău mobil ou următoare - da o viata sau nu? Nou de la omul ei nou şi-l dau la lume, sau rotiţi-l într-o altă, menstruaţie banale, înfundarea la aceeaşi natură de tampoane, dar utilizarea lor tampoane? Aflaţi cum să gândim global şi uită-te la toate "în termeni de univers şi eternitate." Asta e tot. Se pare că nu există nici un secret!

чудо зачатия

Miracle Life

Şi, în sfârşit unele fapte demografice. Nu e amuzant ... No comment:

La 2010-03-14 avem 141931615 de oameni. Previziunile ONU până în 2050 vom avea 115 milioane. Conform previziunilor altă parte, după 40 de ani vom fi 80 - 100 milioane;

În 32 din 89 de subiecţi cu un singur copil familiile RF, procentul depăşeşte 50%;

În 1991, rata mortalităţii din Rusia a depăşit rata natalităţii de 1,5 ori;

În 1986, 2,5 milioane de ruşi s-au născut, iar în 2002, sa născut 158000 ruşi. În 2009 sa născut la 1.764 milioane ruşi;

Слава Женщине-Матери! Fiecare moment este născut în Rusia 3 persoane şi ucide 4;

Fiecare 20 de secunde un om este născut în Rusia, şi fiecare 15 secunde - moare;

Din 1989 până în 2002, rata natalităţii în Rusia a scăzut cu 1,8 milioane de oameni;

Doar două treimi din familiile ruse au copii;

Ca urmare a anchetei din 1600 VTsIOM ruşi din 140 de localităţi diferite: 60% dintre respondenţi nu au copii şi nu intenţionează să le achiziţioneze în viitorul apropiat. Şi doar 5% dintre cei intervievaţi sunt de gând să am un copil in anul urmator sau doi;

Rus este unul dintre primele locuri în lume în numărul de avorturi. În 1993, pentru fiecare 100 de naşteri au fost 235 de avorturi! Gândiţi-vă la aceste cifre! statisticile Astăzi este acelaşi trist: 206 avorturi la 100 de naşteri! Avortul - este legalizat uciderea mamele copiilor lor s-au îmbolnăvit în societatea noastră norma !!!???

Şi, în sfârşit o veste bună:

În august 2009, în Rusia, pentru prima dată în 15 ani de creştere naturală a populaţiei înregistrate la 1000 de persoane prin creşterea fertilităţii. Sa nascut - 151, 7000 de oameni au murit - 150, 7 mii de oameni.

Următoare sunt link-uri la unele studii demografice interesante şi faptele, creierul face o mutare serioasa. Recomandat! Aşa cum se spune: "Gândirea este servit!"

Demografice grave de cercetare. "Tipuri de familie şi a politicii demografice din Rusia."

"Rusia va salva o familie cu trei copii." Suntem dispariţie ... Aceasta nu este o gluma ...

Situaţia demografică din Rusia. Sugedezamăgitoare fapte, cifre şi grafice.

veşti triste de la RBC: aproape două treimi din rusi nu au copii şi nu intenţionează să le achiziţioneze.

Rozsa, femeile care dau naştere! Este secretul ansamblu.

Sursă