Ecologice mobile

/ Vizionări: 4706

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Despre uşor de telefoane mobile ecologice am scris deja 2 ani în urmă, şi lumea de telefonie mobilă din nou senzaţie. Dacă aveţi recent gandit la ceva ciudat de a avea un smartphone, acum pe partea de sus de o altă inovaţie - telefoane mobile, care funcţionează pe baterii solare. LG Electronics, Sharp, si Samsung a anunţat primul lor de dezvoltare. Samsung a lansat Blue Earth - telefon, pe panoul din spate este fix panouri solare, vă permite să vă încărca telefonul mobil oriunde pe cheltuiala de energie de la soare şi la lumină artificială.

Interesant, modelul corpul este fabricat din sticle de plastic reciclate. Telefonul este echipat cu un touch screen, MP3 player, o camera puternic la 3,2 megapixeli.

Şi a adăugat unele caracteristici - un pedometru, care permite de a calcula cât de mult alocarea reduse de dioxid de carbon, atunci când sunt mersul pe jos şi nu se mănâncă în maşină.

Экологичные мобильные телефоны

Panouri solare va fi indispensabilă în situaţiile în care reincarca telefonul este pur şi simplu nici o posibilitate. Ar fi frumos pentru a adăuga această facilitate în înregistratoare şi camere video portabile. LG Electronics nu a rămas în urma tendinţele actuale şi a lansat de asemenea, un ekotelefon noi - LG GD510. Modelul este echipat cu o baterie solară, care este ataşat pe partea de sus a de bază. În plus, există un touch screen, radio FM, precum şi telefonul mobil suportă formatele MP3, MP4, WMV, AAC, AAC +, eAAC +. Compania Sharp a publicat un model SH6230C, care, la fel ca mai sus, dispozitive alimentate cu energie solară. Principalele avantaje - un panou solar şi locuinţe impermeabil. În plus, dispozitivul are o camera de 5 megapixeli echipata cu autofocus, si 2.9-inch LCD-display. Aceste campanii nu sunt cei care au început lupta pentru conservarea vieţii pe planetă.

Экологичные мобильные телефоны

Tendinţele recente au cauzat apariţia de "verde" tehnologie de pe piaţa electronică. Captura video, înregistrarea convorbirilor telefonice - toate aceste procese producătorii încearcă să facă mai ecologic posibil. În procesul de luare cele mai recente tehnologii sunt acum încearcă să nu folosească mercur, plumb, aditivi bromurate. Îngrijirea despre clienti si de mediu vine în prim-plan.

Cumpararea de aceste lucruri vă conectaţi la programele de conservare.

Sursă