ecologisti Kerci: ruşii pătată strâmtoarea Kerci

/ Vizionări: 3654

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Керч - гугл În zona de Santierul Naval Kerci "Zaliv" descoperit mareea neagră, rapoarte Kerch.com.ua . Azov-Marea Neagră de inspecţie de mediu informează că un şmecher de petrol a fost descoperit pe 5 ianuarie, în doc uscat din plante "Bay".

La faţa locului a fost în formă de pete şi petelor de ulei, cu dungi colorate stralucitoare, vizibile cu o agitare uşoară a suprafeţei apei. Apariţia de pete solare a coincis cu lucrările de desecare şef de şantier, în cazul în care pentru întreţinerea programată a trecut cu barca "Troitsk" sub pavilionul Liberiei. Aceasta nava face parte din compania de transport maritim Troitsk Transport Inc si se afla sub managementul Novoship SA (Rusia).

În statul de Marea de Azov-Marea Neagră de mediu potenţial surse de inspecţie de poluare, în primul rând, includ instanţa de judecată, în picioare, la chei de plante "Bay", precum şi doc uscat. Fiind de verificare a faptelor de poluare.

Recall, de teama de a corecţiilor de politică externă în cadrul unui nou presedinte, încercuirea preşedintelui Victor Iuşcenko se grăbeşte până la alegerile pentru delimitarea frontierelor cu vecinii săi la zonele cu probleme. În special, cu Rusia, în strâmtoarea Kerci şi cu Transnistria. În primul caz, care solicită recunoaşterea de Kiev frontierele Rusiei în strâmtoarea pe linia mediană, şi nu pe pasei, oferindu-Ucraina dreptul exclusiv de a dispune de strâmtoare, se varsă în Marea de Azov, navele NATO şi nave pentru a bloca trecerea de la RF. Un al doilea - Ucraina, cu sprijinul Moldova şi UE înăspreşte blocada a Transnistriei, ceea ce face un tot-afară şi forţând Tiraspol renunţe la independenţă în favoarea Chişinău, Bucureşti şi sub ameninţarea de foame.

Reacţii la situaţia din Rusia Poroşenko strâmtoare încă. A existat un acord privind statutul de Marea de Azov - de asemenea, nu sunt încă clare. După cum ştiţi, Moscova oferă Kiev să recunoască mare interioară a Azov două ţări, deoarece nici ţară terţă să-l băncile nu merg. Kiev intentioneaza sa anunte apele internaţionale din Azov. Acest lucru va permite Ucrainei să treacă înapoi navelor din ţări terţe, inclusiv cu NATO, fără permisiunea de la Moscova.

Majoritatea experţilor ruşi cred că Moscova nu ar trebui să accepte propunerea de la Kiev privind strâmtoarea Kerci. După toate, în caz de neplată de către Rusia Ucraina va fi mai greu să se retragă de la frontieră neprofitabile în strâmtoare decat Ucraina - de la garanţii trecerii navelor ruse.

Sursa Rosbalt