Ecologistii a avut loc sâmbătă pe Muntele Elbrus

/ Vizionări: 3272

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

ecologistii Stavropol au petrecut sâmbătă de curăţare pante de cel mai înalt vârf din Europa - Elbrus - din deşeuri menajere. Ecologistii pentru mai multe ore de curăţare pe Elbrus colectate şi trimise pentru reciclare mai mult de 2,5 tone de gunoi, situate pe versanţi.

Curăţarea versanţi în apropierea staţiei de Garabashi a fost organizat de ecologişti "patlagina", împreună cu personalul din cadrul Ministerului Mediului si a Naturii din Republica Kabardino-Balkar. Ecologistii sunt îngrijoraţi de numărul de gunoi acumulate pe Elbrus. Acum, de pe pante pot fi găsite nu numai băncile, pungi de plastic, dar chiar si scaune rupte, paturi si multe altele. Îngrijitorii de rezervă doar nu au avut timp pentru a curăţa toate acestea, deoarece numărul de turişti este în creştere în fiecare zi. Nereusita strică nu numai peisaj frumos, dar de asemenea un impact negativ asupra florei şi faunei de rezervă.

sanitare curăţarea pante Acum, de cel mai înalt munte din Europa - Elbrus vor avea loc lunar, şi o campanie de informare pentru puritatea parc naţional "Elbrus" devine mai mare. debarcările de mediu la partea de sus a biceps va face permanente, şi să participe la ele pentru a atrage mai mult suporterii de respect faţă de mediul natural.

Sursa: www.ecoportal.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137