Ecologistii de presă al ghiduri de sushi, gourmet nu mănânc peşte rare

/ Vizionări: 3140

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

21/10/2008 RIA Novosti

sushi Trei organizaţii care promovează protecţia mediului, lansat la sfârşitul lunii octombrie, S. mediu ghiduri U. la sushi, pentru a avertiza împotriva consumului de reprezentanţi ai pe cale de dispariţie şi specii rare, în conformitate cu EMagazine revista.

Mai importante organizaţii în domeniul protecţiei ocean: Blue Ocean Institute (Institutul Blue Ocean), de mediu Defense Fund SUA şi Monterey Bay Aquarium - va lansa sale fiecare ghid.

"Acum, gurmanzilor, care pasă de mediul înconjurător, vor putea să se relaxeze în timpul de absorbţie a terenului", - se spune în raport.

Toate cele trei manualele vor fi îndemnate să se abţină de la sushi făcute de la albastru pe cale de dispariţie (roşu) ton sau hidrografic de anghilă şi somon crescut în ferme piscicole care folosesc astfel de metode de acvacultură, care poluează oceanele lumii, provocând moartea a florei şi faunei .

Conform celor trei ghiduri, cea mai buna alegere de iubitorii de sushi de somon vor fi capturate în apele din Alaska, scoici de mare, care cresc în fermele piscicole, şi halibutul Pacific. Potrivit experţilor, aceste tipuri de peşte, sau extrase în teritoriile controlate de a recolta, sau cultivate folosind metode care nu cauzează daune mediului.

"Aceasta este prima dată iubitorii de sushi, va avea un instrument la îndemână, care îi va ajuta să face alegerile corecte pentru ocean, va ajuta pentru a proteja viaţa în marea, precum şi să ia grijă de generaţiile viitoare", - a declarat directorul executiv al Institutului de Blue Ocean Julia Parales.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137