Economisi energie, începe cu un desen animat +

/ Vizionări: 7450

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

спаси медведя Noi nu va obosi de a repeta că răspunderea pentru starea de casa noastră - planeta Pamant se afla cu fiecare dintre noi, deoarece multi dintre noi deja, foarte mult. Si nu exista nici timp, mai bine decât la începutul noului an pentru a începe să se schimbe şi relaţia lor cu lumea. Este foarte dificil, dar este interesant şi sarcina utilă.

În ceea ce trebuie făcut, de fapt, nu este nimic complicat, dificil să schimbi obiceiurile lor.

De exemplu, dacă înfăşuraţi robinet la un moment dat în timp ce noi speli pe dinţi noastre, puteţi economisi până la 30 de litri de apă pe zi de persoana. Acest lucru înseamnă că timp de un an o familie de patru economiseşte până la 50 de mii de litri de apă dulce.

Ea conţine nu numai de ajutor pentru mediu, dar şi pentru bugetul familiei va elimina scurgerile de apă din baie şi bucătărie. După robinet care picură petrece până la 8000 de litri de apă pe an, iar rezervorul de toaletă picurare aproximativ 260 de litri pe zi. Acesta nu este un capriciu, ci o necesitate, un deficit global de apă - este deja o realitate. La nivel global, consumul de apa in ultimii 100 de ani a crescut de şase ori şi promite să se dubleze până în 2050, în principal din cauza nevoilor de irigare şi agricole.

În viaţa de zi cu zi, mai multe organizaţii de mediu a recomanda utilizarea eco-pungi pentru produse alimentare sau pungi de cumpărături uitat bine. Refolosirea pungilor de plastic va reduce, de asemenea impact asupra mediului.

Evitaţi să folosiţi plăci de unică folosinţă şi nimic special concepute plastic de unică folosinţă, uneori este foarte util in viata de zi cu zi, dar duce la o creştere infinit de depozite de deşeuri. Încercaţi să cumpere băuturi pe hârtie sau în flacoane din sticlă.

Problema utilizării raţionale a energiei electrice nu este dispus aproape numai pentru a proteja mediul, dar şi cei care pur şi simplu doriţi să salvaţi - şi aşa este toată lumea. Aderarea la aceste reguli, este uşor de a economisi energie:

1. Înlocuiţi lămpile cu incandescenţă, cu lămpi de economisire a energiei moderne, ele sunt mai scumpe, dar dura mai mult şi rashduyut de trei ori mai puţină energie.

2. Opriţi echipamentul neutilizate din reţea (de exemplu, incarcatoare diferite, TV, masina de spalat rufe, calculator, VCR, stereo). Chiar şi în somn sau în modul de a º teptare aparate incluse în reţea, continuă să consume energie electrică. Pentru a salva puteţi folosi inteligent filtre speciale si extensii.

3. La folosire o singură dată electrice aplicate la partea de jos, care este egală cu sau depăşeşte uşor diametrul a arzătorului, nu utilizaţi vase cu fundul curbat. Încălzire şi se fierbe timp cât doriţi să o utilizaţi.

4. Se spală în maşina de spălat la sarcină maximă şi alege modul de dreptul de spălat. Folosiţi detergenţi care poate spala la o apă temperatrure mai mici.

5. În timp util scos din gunoi ceainic electric. Un strat de acte pe scară largă ca un izolator termic şi reduce eficienţa de transfer de căldură de elementul de încălzire.

6. Nu lenjerie overdry, acest lucru înseamnă economii în călcat. haine ude mai uşor şi mai rapid randament uniformizare.

Iulie. Comune de schimbare pentru a colecta cele mai multe pungi de praf din aspirator. Umplute aspiratorul neoplimbare de două ori mai multă energie pentru a crea presiunea necesară de lucru.

8. Setaţi frigider in bucataria cea mai tare loc. De asemenea, ţine frigider dvs. completat, apoi în interiorul produselor alimentare va acţiona ca o baterie de rece şi trîntind uşa frigiderului nu conduce la pierderi mari de energie.

9. Utilizaţi perdelele luminoase, tapet. Această tehnică simplă va permite utilizarea mai puţin de surse de iluminat artificial.

10. Din acelaşi motiv, aveţi nevoie de mai mult de spălat ferestre pe pervazul ferestrei pentru a pune o cantitate mică de culori.

11. bloc nu radiatoare cu perdele groase.

12. Mai multe şanse de a utiliza pe scări - acest lucru este util pentru a forma şi ecologie, ca economisirea de energie, care foloseste un ascensor.

13. Cumpara produse în ambalaj economie, de multe ori ambalajul valorează mai mult decât mărfurile conţinute în acestea, cum ar fi sticle de plastic mici umplute cu apă curată.

14. Petrece mai mult timp în aer liber.

15. Înainte de a arunca ceva Gandeste-te, probabil, se poate folosi mai mult sau mai da pe cineva care ar putea folosi acest lucru.

Conservarea energiei şi buna gestiune a resurselor naturale a devenit o prioritate a drepturilor ca urmare a lipsei de resurse energetice de bază, creşterea costurilor de producţie a acestora, precum şi în legătură cu problemele globale de mediu.

Dar unii ecologişti combatere a încălzirii globale, chiar sfătuiţi să piardă în greutate. Acest lucru nu va face numai tu sanatos, dar de asemenea, reduce presiunea asupra industriei alimentare şi transport. Alimentaţie şi agricultură sunt printre principalii factori care contribuie la încălzirea. Mai "rau" de oameni, cum ar fi în Vietnam, consumă alimente cu 20% mai puţin şi produce mai puţine gaze cu efect de seră decât restul populaţiei, din care 40% sunt supraponderali (în SUA).

Să facem casa noastră, cartier, ţara, planeta curata!

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137