Ecovillage Nikolskoe.

/ Vizionări: 16028

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

aşezare Cazarea este în districtul Nikolskoe Kurkino din regiunea Tula şi situat pe un deal la sursa raului bune Ptan în loc de sate abandonate. Istoria despre aşezarea noastră a început în 2006, cu formarea de-tricot echipa aproape de oameni puternici şi gratuit. Astăzi, unul dintre noi încă mai locuiesc în oraşe, dar cineva de punere în aplicare deja o nouă viaţă. Dar distanta nu împiedica crearea de proiecte comune. Apreciem atitudinea atent la ele, gata să ajute, vom schimba şi să crească. Hobby-uri: meşteşuguri, studiul culturii slave, ne place sportul. Animale - parte din viaţa noastră. Relaţia specială apare aici la cai.

Obiectivul ecovillage Nikolskoe principale.

"Co-crearea şi bucuria de a-l privesc."
În scopul de a crea împreună, iar acest lucru a adus rezultate excelente, este important să se creeze o comunitate de spirit conexă de oameni. Atunci când o persoană decide să probleme mărunte a existentei sale - este plictisitoare. Atunci când o chestiune importantă pentru mulţi - există un mare sentiment de scop şi unitate cu corpul mare - ale lumii. Şi dacă sunt abordate probleme importante cu oameni nativ, bucuria este comparabilă cu naşterea unui copil iubit.

Procesul de relaţie este foarte importantă. Numai o minte persoana nativ se va deschide şi senzaţie de la uşurinţa gratuit, doar pentru ca oamenii sa accepte pentru cine esti. nativ de oameni - este intern armonioasă, nu avea chiar şi o dorinţa de subconştient să se ridice deasupra celorlalţi. Oamenii care sunt fie în cuvânt sau gândire, nici o miscare, nici o sete de putere si glorie nu face să sufere pe aproapele: dacă omului sau animalelor.
În această aşezare, de oameni vor trăi liber, puternică în trup şi spirit, suflet frumos, liber şi generos, care într-un proces creativ comun va crea în viitor.

Noastre viitorul apropiat.

Satul nostru a fost pe cateva dealuri, inconjurata de un inel de rezervă pădure. Estates - un cătun, unde pădurile sunt transformate în domenii de mare, în cazul în care nu este doar pentru persoane fizice, ci şi pentru animale. Dacă te uiţi la o pasăre de zbor în exil, apoi pe dealuri, câmpuri şi lemn pic de funcţionare şi râuri, care se desfăşoară în mici lacuri şi iazuri. delicat poduri Frumos şi arborii împodobesc coasta, pe râuri mici cu stropire castori şi nutria. lac, printre crini şi sălcii Swim-On nikshih lebede şi raţe. În apă puţin adâncă, este important de a acţiona Heron.

La una dintre pajiştile de deal, sub stejarul vechi este o cabana de lemn fabulos. Nu, departe de ea zgârieturi un cal alb, frumos, şi la picioarele lui stă o fată de 12 şi joacă la flaut. Ea se pregăteşte pentru concert duminica, care va avea loc la teatrul lui copii. La celălalt capăt al aşezării, pe drumul de nisip grosier merge om.,-Schiysya se întoarcă acasă de la o decontare în apropiere. El are, probabil, mai mult de 90 de ani, dar corpul său şi în calitate de organism a unui tânăr atlet, şi cu faţa luminată de înţelepciune şi bucurie liniştită. El merge la lumină, uimitor în căruţe munca lor trasă de doi armăsari roşu puternic.

De-a lungul tranzacţie nu poate vedea o singura masina, deoarece acestea sunt lăsate în afara teritoriului de soluţionare. Si drumurile nu sunt asfaltate cine a făcut asta ar respira noastre Mama Pamant.

Şi la cel mai înalt deal pe planorul începe primul său zbor o fetita. Ea păstrează cu atenţie şi fericit tată tânăr. Fetiţa este umplut cu râs, ca vântul gadila gîtul şi UTM goale. Acesta atrage mâinile mică pentru uliu, care însoţeşte zborul lor.

Toţi oamenii din acest loc minunat, chiar şi copilul nou-născut în familia unui cuplu în vârstă, au conştiinţa şi responsabilitatea pentru acţiunile lor. Fiecare dintre acestea este ferm conectate între ele şi cu fiecare atom al universului. Ei sunt acolo, ar fi fost - Hyperboreans, Aria, Vedrusy. Ei - zei, combinând visurile, dorinţele şi forţele în numele dragostei şi a frumuseţii.

http://www.nikolskoe-rp.narod.ru/


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale,
fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.