Ecovillages în Rusia … Bright viitor?

/ Vizionări: 14800

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În sala de conferinţe a filialei regionale a partidului "Rusia Unită" a organizat o masă rotundă "Abordarea-economice şi de mediu probleme socio în regiunea Altai prin înfiinţarea de case de rudenie. Iniţiator al evenimentului a fost Altai publice regionale Organizaţia "Creatie". Ea seamănă cu o săptămână "Două cuvinte," de la reprezentanţi ai mesei rotunde de "Creatiunea" a oferit pentru a discuta mai multe opţiuni pentru o parte din lege. Unul dintre oameni: "Pe de familie imobiliare şi sate ancestrale în regiunea Altai." Un alt - pentru funcţionarii de oameni: "Pe aşezările generice create de deputaţi Rusia la toate nivelurile.

În esenţă, proiectul la un cetăţean rus şi familia sa au donat un hectar de teren utilizate pentru viaţă, cu dreptul de transfer prin moştenire, fără dreptul de a vinde, fără impozitarea terenurilor şi a culturilor ". Deputaţilor - pe 150 de acri, cu condiţia ca surplusul va înmâna la cetăţeni şi de a crea o înţelegere.

Potrivit preşedintelui organizaţiei publice regionale "Creatie", de Svetlana Dugnist, programul minimal - de a veni cu un proiect la nivel marginea, maxim - la nivel federal. "Din aceste avantaje, pe care le vopsea, oameni a alerga literalmente - a declarat la o masă rotundă şef al industriei horticultura, ţara (fermier) şi ferme private Gush marginea Vladimir Ganzvind 11000. - În ultimii 5 ani de la satele din Altai Teritoriul a părăsit oameni.. În ultimii 3 ani a redus numărul de ferme 6000 la 4600 pomicultorii în suburbiile Barnaul exprimate legătură lor, pentru că nu au. În regiunea casele noastre ancestrale - o utopie. "

"Acest proiect este bun pentru metropola, - adaugă preşedintele filialei regionale Naţional rus Uniunii de apicultori Olga Dubovik imobiliare. - La Moscova, oamenii din spatele ei au un loc de muncă, prin urmare, şi să aibă mijloacele de care puteţi aranja de familie. Avem, de exemplu în zona Charyshskie pentru alune vândut mai multe hectare de teren pe care casa, prisacă, un râu mic din apropiere. nu este faptul că condiţiile de la mosia familiei de asta? acolo, dar oamenii nu pot trăi. "

"Scopul nostru este pe aşezările suburbane - spune Svetlana Dugnist locul de muncă. - Nu Asta nu înseamnă că imediat oamenii vândut oraşului apartament şi ieşiţi. Crearea de case de rudenie va fi ca o mişcare provincial, doar dimensiunea parcelelor mai mult. Ne aşteptăm ca, atunci când aceste aşezări bogaţi oameni locuiesc, antreprenori, ei vor angaja vecinii lor în aceeaşi clădire a casei -. Am arhitect-designer de educaţie, şi visează la momentul în care pot crea modele de aceste case de vecinii lor. Şi ei vor plăti-mi banii. "

La acest Svetlana remarca Dugnist poate fi susţinut după cum urmează, discută Săptămânal: oamenii bogati au avut mult timp pe moşiile lor. O scară mare de proiecte în planul vrea să găsească un răspuns la o întrebare simplă: cum se fac locuinţe accesibile pentru toţi?

Ca rezultat, după cum scrie ziarul, biroul regional din Rusia Unită în-preşedintele Igor fata Kokinova a semnat un acord de cooperare cu AKOO "Creation". "Rusia Unită", este implicat în programul "Affordable Locuinte", inclusiv joase de construcţie. De ce nu ne asculta o organizaţie publică, care vorbeşte despre filozofia o astfel de viaţă? Poate că o parte din abordările care au fost propuse, ar fi acceptabil publicului fie azi sau după un anumit timp. În general, filosofia este corect: Rusia nu este puternic atunci când o persoană are 13 miliarde dolari, şi, atunci când fiecare cetăţean are un hectar de teren 1.

http://www.bankfax.ru/