Editoriale din ziare germane: filozofie, gospodine casnice .. .nici un fel de cadavre sau proteste

/ Vizionări: 3502

 

Am fost toamna în Germania. Acolo există un ziar Die Zeit, cel mai popular în țară. Odată ce este cel mai popular , înseamnă că este conceput pentru cel mai larg public și gusturi cele mai comune, nu oricare specifice.

În special, am fotografiat articolele de fond.

Unul dintre ele - "Filosofii redescoperă sensuri" - despre un seminar filozofic organizat în Germania.

Imaginați-vă că la noi Komsomolskaia Pravda sau Argumente şi Fapte ar scrie pe prima pagină despre seminarul filosofic! Nonsens! Iar pentru ei anume seminarul filosofic este un eveniment demn de prima pagină!

Și nici un fel de cadavre, accidente, mitinguri de proteste locale, nici un fel de Navalnîi autohton sau divorțuri din viața starurilor. Deși acolo astfel de proteste, clovnii de tip Navalnîi, catastrofe și maniaci nu sunt mai puțini!

Sau al doilea articol editorial cu titlu: "Îmi pare rău, eu sunt o gospodină casnică!" - un articol care tratează subiectul că femeile nu trebuie să lucreze în mod obligatoriu ca şi bărbaţii în birouri, educaţia copiilor este o profesie destul de decentă!

Iar nou ne bag în minţile ideea că maniacii și catastrofe sunt ceea ce este interesant pentru publicul larg!

Puteţi riposta că la ei viaţa este mai bună, prin urmare şi mass-media sunt astfel, însă eu sunt de părere că se întâmplă drept contrariu: anume pentru că la ei valorile mai sunt ridicate, şi viaţa este mai bună. Iar când la ei poponarii vor ocupa toate poziţiile, atunci totul de asemenea se va prăbuşi într-un infern infernal.

 

Передовицы немецких газет: философия, домохозяйки.. ни трупов, ни митингов

Передовицы немецких газет: философия, домохозяйки.. ни трупов, ни митингов

 

 

Sursa: vk.com