Ei nu mai sunt găsite în natură

/ Vizionări: 9172

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fiecare oră de pe fata Pamantului dispare 3 specii de organisme vii. Dispare pentru totdeauna. Noi şi urmaşii noştri nu vor niciodată nu le vedea din nou.

Каждый час с лица Земли исчезает 3 вида живых организмов. Исчезает безвозвратно. Мы и наши потомки никогда их больше не увидят.

"Aur", broasca râioasă (1989)

Золотая жаба

"Aur", broasca (periglenes Bufo) nu este singurul tip de organisme vii, dispărut în ultimii 40 de ani. Cu toate acestea, dispariţia acestei amfibieni poate fi considerat ca cel mai proeminent în ultimele decenii. "Aur", broasca a trăit în Highlands din Costa Rica, dar schimbările climatice şi infecţii fungice ale pielii dezbrăcat, acest punct de vedere de la Pământ înapoi în 1989.

Leopard Zanzibar (1996)

 Занзибарский леопард

Leopard Zanzibar, cel mai recent trăit pe arhipelag din Zanzibar în largul coastelor Tanzaniei. Rezidenţii locali, există credinţa că leoparzii - sunt vrajitoare de casă. Prin urmare, aceste animale au devenit o victimă de vânătoare nemiloasă. Autorităţile iniţial încurajat vânarea acestor animale de pradă. În mijlocul a guvernului 90 din Tanzania a venit în jurul şi a încercat să salveze de leopard, dar era prea târziu.

Po `ouli (Melamprosops phaeosoma) (2004)

Poouli

Această specie de păsări trăiesc în versantul sud-vest a vulcanului Haleakala National Park Maui (Hawaii) a fost deschisă numai în 1970th ani. În 1997 deja existau doar trei indivizi de acest tip de păsări, şi după 7 ani, în ciuda măsurilor luate pentru conservarea acestei specii este considerată cale de disparitie. Motivele pentru speciile de păsări, oamenii de stiinta numita habitatului modificate, boala, prădători, şi dieta redusă (un aliment preferat de păsări au fost melci arboricole).

Tecopa Pupfish (1982)

Tecopa Pupfish

Tecopa Pupfish a fost primul animal menţionat în lista speciilor pe cale de dispariţie de organisme vii (1973).

Aceşti peşti care populează apele din izvoarele termale din Deşertul Mojave (SUA), de asemenea, a devenit o victimă a schimbărilor în habitatul lor natural.

Ibex Pirinei (2000)

Пиренейский горный козёл

Ultima capră Pirinei a murit în 2000. Motivul pentru dispariţia animalului este de vânătoare. Mai târziu, oamenii de ştiinţă au încercat să revigoreze această specie dispărută prin clonare. În 2009, oamenii de ştiinţă au reuşit să izoleze ADN-ul din celulele pielii şi să efectueze clonare. Din păcate, copilul a murit la scurt timp după naştere.

Rinocer negru din Africa de Vest (2006)

Западноафриканский чёрный носорог

Ultimul reprezentant al acestei subspecii de rinocerii au fost ucişi în Camerun în 2006. Cauza de dispariţie - de vânătoare. corn Rinocerii este la mare cautare în Yemen, şi China.

MacaulVorbeşte (2004)

Ара Спикса

Această pasăre este foarte popular datorita penaj albastru frumos. intensive de pescuit si modificarea habitatului altoite în vedere faptul că, în prezent, aceste păsări sălbatice în nu mai este găsit. În captivitate este încă o cateva specimene de viaţă.

Săpat un boa constrictor (1975)

Роющий удав

Acest boa a trăit pe o mică insulă din largul coastelor Mauritius rotund. Importate în insula capre şi iepuri au încălcat vegetaţiei naturale acoperă în insulă, şi cu ea habitatul boa constrictor vizuini. Din 1940, numărul acestor şerpi a continuat să scadă în 1949, s-au întâlnit doar câţiva reprezentanţi, iar în 1975 această boa fost vazut ultima oara.

Madeira mare fluture alb (2007)

Большая белая бабочка Мадейры

Acest fluture, găsite pe insula Madeira (Portugalia), a dispărut datorită modificărilor în habitatul lor natural, care a fost cauzată de dezvoltarea pe scară largă a terenurilor. îngrăşămintelor agricole şi poluarea au pus ultimul punct in existenta acestei specii de pe planeta noastră.

Olandeză Alkon albastru (1979)

Голландский голубой алкон

Acest subspecii de Blue Alcon trăit în stepele din Ţările de Jos. Intensive utilizări agricole priva aceste fluturi nectar de flori sălbatice favorit.

Sursă