El Tajin

/ Vizionări: 3950
Tag-uri: ,

Mexicul mare și minunat este leagănul celor mai vechi civilizații, o țară de taine, care a dat lumii primii astronomi și matematicieni, patria Maya, aztecilor și altor civilizații antice.

 

 

Mexicul necunoscut. Partea I (Video)
Mexicul necunoscut. Partea I (Video)

Aici fiecare bucată de pământ are propria istorie unică și fiecare dintre noile săpături aduc întotdeauna o mulțime de mistere inexplicabile și subiecte interesante. El Tajin este o confirmare a acestui fapt. Cu acest oraş magic uimitor pe care arheologii l-au descoperit destul de întâmplător sub un strat gros de pământ, sunt asociate mai multe legende.

El Tajin a fost construit de triburile tonkam. Numele orașului se traduce ca "Orașul de Tunete". A fost un centru administrativ important, cu o populație de mai mult de cincizeci de mii de oameni. Oraşul a avut mai mult de o sută cincizeci de clădiri, dintre care sunt acum restaurate mai mult de cincizeci. Piramidele antice, palate și temple acţionează ca un magnet puternic, atrăgând anual sute de cercetători, istorici și călători din toate colțurile lumii.

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

Эль-Тахин

 

 

Sursa: vk.com

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137