Electrocar chino-german Denza va apărea anul viitor pe piață

/ Vizionări: 2930
Tag-uri: ,

Китайско-немецкий электромобиль DenzaAvând în vedere situația ecologică alarmantă din țară, constructorii auto chinezi sunt preocupați nu mai puțin decât omologii lor japonezi de dezvoltarea propriului segment electric. Deocamdată livrarea hibrizilor și modelelor electrice în China este efectuată de furnizorii terți prin intermediul companiilor mixte, dar a început deja procesul de organizare și asamblare a carurilor electrice cu același puteri.

Recent despre lansarea versiunii chineze a electricului Nissan Leaf a raportat o companie chino-japoneză mixtă Venucia, iar photospies a prins în obiectiv direct pe linia de asamblare un exemplar semi-gata a carului electric de un alt brand comun - Denza. Acest produs nou pe pământul chinez a fost promovat la începutul anului trecut și este opera comună a companiei chineze BYD și concernului german Daimler.

Modelul imprimat de fotograf poartă un nume Denza EV și este primul nou-născut al brandului. Hatchback de serie cu acționare electrică diferă de predecesorul său conceptual prezentat în primăvara anului trecut la Beijing.

În special, acest lucru se referă la optica lămpilor convenționale în loc de LED-urile instalate pe concept, precum și la contururile caroseriei ce sunt mai obișnuite pentru un hatchback și nu atât de extravagante.

Tesla Roadster – electrocar sportiv, prima mașină de la compania auto din California Tesla Motors
Tesla Roadster – electrocar sportiv, prima mașină de la compania auto din California Tesla Motors

Reprezentanții Daimler au comentat deja foto, spunând că Denza EV de serie înainte de a apărea pe linia de asamblare a trecut printr-o varietate de teste de climă în diferite zone din China, de la deșerturi din sud până la înghețuri și zăpadă la nord-est .

Hatchback-ul electric va debuta în aprilie la Beijing Motor Show, iar în această vară va ajunge în vânzare publică în trei orașe din China - Beijing , Shanghai , Shenyang.

Dacă hatchbackul electric deocamdată nu se poate lăuda cu o putere și o dinamică mare și este mai potrivit în condiții de ambuteiaj urban, iar dincolo de oraș sunteți obișnuiți să cuceriți drumurile desfundate și înzăpezite, special pentru dvs. salonul MOTOLEGION oferă snowmobile Taiga care au dobândit deja statutul de legendă printre astfel de echipamente.