Elisabeta a II-a şi Prinţul Charles de Wales va lua parte la construirea de eco-oras

/ Vizionări: 6176

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


regină Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Charles de Wales va lua parte la planul guvernului pentru construirea de oraşe ecologice - Regina si Printul va funcţiona ca un partener în cadrul consorţiului, care planurile de a construi în apropierea oraşului din Nottingham, prietenos decontare mediu pe 5000 de case.

Consorţiul a apelat la Fundatia Printul Charles pentru Protecţia Mediului solicita consiliere cu privire la eco-oraşe şi planul de a încerca să se asigure sprijinul opiniei publice. Prinţul a fost implicat personal în dezvoltarea comunităţilor ecologice. Zece ani în urmă, el a participat la dezvoltarea oraşului Pondberi din Dorset, dar acum urmează construcţia oraşului de 12 de mii de oameni la Sherford şi Ecovillage la 4000 case în jurul Nita în Ţara Galilor. Proiectul prevede pentru locuitorii din eco-oraşe de călătorie la o reducere, zone fara masini si locuri unde parcarea este interzisă, precum şi producţia de combustibili din biomasă şi firmele de construcţii pentru absolvenţi locale. "Vrem să coopereze cu rezidenţi şi politicieni, şi dorim să auzim ideile lor. Sperăm să ofere o bază solidă, pe care să construiască în continuare discuţii", - a spus şeful coroana de gestionare a activelor Nick Harper.

Administratorului de fond: Prinţul Charles "Hank Dittmar consideră că eco-oraşe trebuie să respecte principiile acestei raţionalităţii. "Aşteptăm cu nerăbdare un anumit tip de infrastructură care rezidenţii îşi pot satisface nevoile zilnice lor în-minute de mers pe cinci din casa lui. Suntem interesati in dezvoltarea tradiţiilor building naţionale prin care ne referim la metodele de construcţie şi utilizarea de materiale care îndeplinesc un anumit domeniu pentru a satisface testul în 1921 Varsta - ulei de vârf, schimbările climatice şi de creştere a populaţiei ", - a spus el.

În ultimele două săptămâni, trei dezvoltatori de neglijat pentru a construi eco-oras. Gallagher Estates Company, care a depus o cerere de a construi un oraş mai curat, la sud de Bedford, a fost unul dintre dezvoltatorii ultimii care au abandonat proiectele lor. Consorţiu, intentioneaza sa construiasca eco-oraşe din Carbora, Staffordshire, de asemenea, a demisionat din planul său, şi Consiliul Judeţean East Lindsey în Lincolnshire ultima lună, de asemenea, el a luat de pe lista. În momentul de faţă au existat doar 13 de locuri, din care guvernul selectează 10 pentru construirea de eco-oras.


poselenia.ru