Este rezonabil de a construi casa lui

/ Vizionări: 8146

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Casă de lemn casele Worldwide au încetat de mult sa fie scump. Creaţi, rentabile materiale unice şi a metodelor de construcţie. De ce este Rusia clădire de modă veche? Cine beneficiaza de neprofitabile pentru a construi case?

Tehnologiile moderne permit de a construi o, durabil şi practice casele voinic cât mai repede posibil, la un preţ de 2-3 sau chiar 5 ori mai puţin decât cel mai ieftin caramida convenţionale, bloc şi Log Homes.

Până în prezent, tehnologia cea mai practice, lumea de locuinţe este casa cadru.

Acum, cu ajutorul acestei tehnologii in erectie de 75% din casele din Japonia, Canada, Norvegia, Suedia, SUA şi Finlanda. De ce astfel de popularitate?

Adevărul este că, case cadru construit pe principiul de calitate maximă - cel mai mic cost.

Casa constă dintr-o fundaţie de lumină, rama de lemn, acoperit interior si exterior, precum şi un încălzitor de încredere.

Nu există masive ziduri grele şi, în consecinţă, şi consumatoare de timp fundatie scumpe.

Casă Frame nu "psihiatru", acesta poate fi populate imediat după construcţie şi finisare.

Cu toate acestea, el surprinzator Hasselblad. Costul otop tion sale de 3 ori de mai jos orice casă de piatră. Acest lucru nu este surprinzător - nu este nevoie pentru a incalzi ziduri masive de piatra, casa este încălzirea instantaneu. Cel mai frapant este faptul că rama casa pot fi construite în mod independent, fără echipament de construcţii şi abilităţi speciale.

De ce ştim atât de puţin despre casa-cadru de construcţie tehnologie? Aparent, chiar şi o concurenţă redusă în construcţia şi profunde în povestea noastră de aproximativ trei porci si piatra casa lor.

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137