Eticheta moderne de sex masculin

/ Vizionări: 18524

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

etichetă
persoane educate, aproape tot timpul este dominat de normele de comportament - bună-cuviinţă (în traducere din franceză - "ordinea stabilită").

Patriei etichetei laic este considerat pe bună dreptate, în Italia - este in aceasta tara de la începutul Renaşterii normelor de conduită deveni strict reglementate.

În Rusia, a scris primele reguli de conduită au fost date în Vladimir Instrucţiuni Monamaha: "Cinsteşte clienţilor, în cazul în care nu ar veni - doar un om, sau de avere, sau de ambasador ... petreceri alimente sau băuturi."
De exemplu, o vizită a fost interzisă la tuse şi sniffle.
Sala a fost, fără o pălărie şi dus-o în faţa lui in mana, s-au trecut de trei ori pe drum, au pus trei la prova, la sol, apoi plecat la stăpânul său ... În fiecare epocă a propriilor sale reguli de conduită. În ceea ce pentru bărbaţi, au tratat întotdeauna eticheta cu o mare de ironie.

Astăzi vă oferim un "cod de bune maniere moderne."

Regula de bază la care pur şi simplu ar trebui să urmeze orice om, indiferent de profesie - o tunsoare îngrijite. Dacă sunteţi un reprezentant al sau profesia de comunicare creative, alegerea coafuri potrivite practic nelimitat. Dar, pentru conservatorii cel mai potrivit este stilul clasic, combinand organic părul scurt la temple (fara colturi ascutite), mai mult în partea de sus si urechile deschise. Este imposibil sa nu vorbim de mustati si barba. Nu există restricţii speciale nu sunt numai necesare pentru a monitoriza atributele masculinităţii. In timp ce femeile susţin că nu fiecare om va ţepi sau barba.

om prova Poor este destul de dificil să se găsească în zilele noastre, deşi moştenitor la prezenta destul de veche tradiţie a devenit din cap de obicei. Cu toate acestea, există mai multe aspect important. În primul rând, "arcul să vă un pic cunoscut persoana pe care-au decis dacă nu pentru a satisface lor reciproce din cap, acesta va fi considerată a fi sfidare, sau mai rau, jignitoare. În al doilea rând, da din cap trebuie să fie restrânsă, deoarece astfel nu arată dispreţ la partenerul, chiar dacă nu aroganţă, şi nu există nici o urmă.

Cei mai mulţi bărbaţi în restaurant sau o cafenea la vederea de o mare varietate de tacâmuri se încadrează uneori într-o stupoare. Cu toate acestea, cu feluri principale poate face faţă cu uşurinţă cu o furculita, lingura si cutit.

Amintiţi-vă, să păstreze întotdeauna o lingură în mână, astfel încât la sfârşitul stick situată pe baza degetul arătător. Lingura la gura un pic oblic, (în gură nu este complet push), şi umpleţi lingura ar trebui să fie astfel încât să nu să se extindă şi o picătură. După masă, se lasă lingura în bol, dar nu de lângă ea. Cuţit a avut loc la mana dreapta sa, iar regula de bază: există un cutit nu se poate! Fork a avut loc la mana stanga sa. După alimentare, furculita si cutit ar trebui să fie lăsat pe paralela de placa la fiecare alte mânere la dreapta.

Desigur, cel mai important pentru oameni - pentru a fi în măsură să comunice cu femeile.
Nu trist, în cazul în care călătoresc în partenerul tău se află în întârziere de zece minute - 15 poate fi precis, ea este încercarea de a atrage atenţia. În cele din urmă, după întâlnirea, da o doamnă dreptul de braţul lui, astfel, ar fi convenabil adverse mai de stradă, fără a fi supuse la şocuri trecătorii.

Nu ţineţi mâna fetei, un om dă o doamnă numai mîna, îndoite la cot. Când deschide uşa, treceţi la însoţitoarea lui şi du-te în spatele ei (nu primul!). Şedinţa a fost la masa, muta scaunul pentru doamne, şi doar apoi stai jos, dar nu apropiate, şi opusul ei.

Psihologii susţin că cele mai multe ori oamenii comunica non-verbal, limbajul corpului, asa ca nu este recomandat nervos trăgînd la piciorul sau mai mult în mâinile tacâmuri.

Înainte de masă, loc şerveţel în sine pelenea, dar nu-l cravata in jurul gatului - un semn de prost gust. "Stai un stomac, un om trebuie să plătească factura de ansamblu, nu să îl împartă în jumătate.

Dacă fumaţi, să solicite avizul de partenerul tău.
nu sunt persoane educate, discuta problemele altor oameni de familie, nu explica sursele de venit, sau apariţia de tulburare în apartament.

Orice om care ştie toate cele de mai sus enumerate deja în măsură să atenueze chiar "de necucerit" inima sau un cap de pod în cercul de prieteni. Mai presus de toate, amintiţi-vă că persoana care respectă normele de etichetă în societatea de astăzi s-ar realiza mult mai mult decât fără ele.

Maxim Pogodaev
http://www.l-navigator.ru