Europenii ar putea impune o taxă pe consumul de carburant

/ Vizionări: 2658

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Glogal încălzirii Comisia Europeană propune ca toate ţările - state membre ale UE să impună un impozit pe consum de combustibil de către cetăţeni şi homeownership.

Aceste fonduri vor începe astfel să pună în aplicare proiecte UE, prevenirea încălzirii globale, precum şi finanţarea unor astfel de programe în ţările în curs de dezvoltare.

Propunerea aprobată de Ministerul Finanţelor Anders Borg, Suedia, care a declarat că o iniţiativă similară funcţionează în Scandinavia şi Finlanda cu 90-e, au demonstrat eficacitatea. Sprijină inovarea şi puterea de Franţa, unde de la 1 ianuarie, populaţia va fi percepută o taxă pe emisiile de dioxid de carbon provenind de la arderea combustibililor fosili. Valoarea impozitului în 2010 va fi 17 euro pe tonă. Preşedintele Sarkozy a promis că banii colectaţi de la contribuabili, el a venit înapoi, dar în formă de "a verifica verde" prin reducerea sau alte forme de impozitare.

Ministrul de finante belgian, Didier Reinders lăudat, de asemenea, propunerea Comisiei Europene, dar capul lui Britanii Ministerul de Finanţe Alistair Darling consideră că noua taxă poate deveni o problemă naţională.

Reamintească faptul că, în conformitate cu previziunile oamenilor de ştiinţă care cooperează cu Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), la sfârşitul secolului, de temperatura Pământului lăstarii până aproape 3 grade, chiar dacă de ţări ale lumii au convenit să reducă emisiilor de gaze cu efect de seră în pretins sume lor. Încălzirea se produce în primul rând din vina curs de dezvoltare, care nu au bani pentru alternative de energie. "Contribuţia" China contabile singur pentru toate gradele. Chiar şi în 2050, astfel cum sa propus de către unii experţi, ţările dezvoltate să reducă emisiile cu 80%, iar în curs de dezvoltare - o jumătate până la sfârşitul secolului al temperaturile vor creşte în continuare cu 1,7 grade Celsius.

compulenta.ru / A> bazat pe Agence France-Presse.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137