Evaluarea verde din lume

/ Vizionări: 6774

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Harta ecologice din Europa

O echipa de cercetatori americani pe la Yale şi universităţi Columbia au decis să creeze o comună pentru toate ţările intr-un index de mediu (Environmental Performance Index) pentru a măsura starea mediului pe criterii comune. Ceva de genul produsul naţional brut în mediul înconjurător. Sa bazat, printre altele, starea generală a apei potabile, a aerului, situaţia deşeurilor, biodiversitatea şi politicile statelor individuale, care vizează îmbunătăţirea mediului.

După analizarea datelor furnizate de ţări ale lumii, dezvoltatorii de un rating consolidate pentru majoritatea lumii. Destalno sunt disponibile pe site-ul de anchetă . Elveţia a fost lider absolut în toate dintre aceşti parametri. Ea este urmată de Suedia şi Norvegia. În cincilea loc Costa Rica (!), Activarea eco-turismului şi protejarea biodiversităţii locale. Urmează Austria şi Noua Zeelandă.

Rusia apare pe data de 28 loc de onoare. Se pare că calitatea aerului rusă este aceeaşi ca şi în Scandinavia - doar 4% din poluarea! Deşi, conform Greenpeace, deşeuri toxice din industria de petrol şi gaz a crescut de la 14 500 la 39 500 de unităţi. Puteţi adăuga că adevărul de statistici de către cercetători, nu este verificat.

Dar Moldova este situat chiar pe la 87 de locuri, in spatele România şi Ucraina, în cazul în care situaţia ecologică de asemenea, nu este deloc favorabil.

Lista anexaţi Angola şi Nigeria, în cazul în care îndeplineşte canalizare deficiente atitudine barbară a naturii.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137