Experţi din Moldova şi Transnistria au discutat probleme de ecologie

/ Vizionări: 14570

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Probleme ecologice De protecţie a mediului au fost discutate 02 26 în timpul unei întâlniri în funcţie Tiraspol a misiunii OSCE grupurilor de lucru pe probleme de mediu din Moldova şi Transnistria. Acest corespondent Regnum se spune la Ministerul de Informaţii şi Telecomunicaţii din Transnistria.

Comentând rezultatele reuniunii, primul ministru adjunct al resurselor naturale şi a mediului de control RMN Alexander Kozelsky a declarat: "Cele două părţi au discutat despre planurile de lucru comun privind protecţia mediului, utilizării raţionale a resurselor disponibile. Separat, vorbind despre îmbunătăţirea stării ecologice a râului Nistru, interacţiunea de protecţie şi control. Din partea Republicii Moldova au fost obţinute prin dispoziţiile referitoare la recipient şi eliminare a pesticidelor.

Potrivit Kozelsky, la următoarea şedinţă programată să semneze un plan de lucru comun pentru protecţia mediului Transnistria şi Moldova în viitor. "Deja ştiţi că această reuniune va avea loc la Chişinău, data exactă a comportamentului său nu a fost încă numit," - a spus Alexandru Kozelsky.

Ca IA Regnum, Moldova şi Transnistria stabilite cinci grupuri comune de experţi: asupra mediului, al transporturilor, afacerilor umanitare, de sprijin şi juridice de organizare a activităţii economice externe şi de sănătate publică. 2.09 specialişti în domeniul transporturilor a avut loc discuţii, pe care a început în 2009, prima reuniune de experţi din Moldova şi Transnistria. 10.2 reuniune de experţi din Moldova şi Transnistria în economie. 02.11 o reuniune de experţi ale părţilor în domeniul sănătăţii.

ecoportal.ru