Exponate de muzeu luptă cu teoria lui Darwin

/ Vizionări: 4208

Exponate de muzeu luptă cu teoria lui Darwin

 

Exponate de muzeu luptă cu teoria lui Darwin La Istanbul s-a deschis un muzeu de "Adevăruri despre crearea divină a vieţii". La muzeu sunt prezintate mii de artefacte, care sunt dovada eşecului teoriei evoluţiei lui Charles Darwin. Muzeul a fost înfiinţat de către Fondul de Cercetare Ştiinţifică şi Fundaţia pentru protejarea valorilor spirituale ale islamului, condusă de Harun Yahey, cunoscut pentru cercetările sale în domeniul creaţionismului şi divulgării teoriei lui Darwin.

Respingerea de teoria lui Darwin (Video)

Muzeul are mii de fosile, aduse din diverse colţuri ale globului, şi multe centre de cercetare din lume, care susţin invariabilitatea actului divin de creare a vieţii pe Pământ. Vârsta obiectelor expuse constituie sute de milioane de ani. Acestea sunt insecte îngheţate în chihlimbar, vârsta cărora este cuprinsă între 400 de milioane de ani, rămăşiţe fosilizate de animale şi alţi reprezentanţi ai florei şi faunei. În comparaţie cu speciile moderne, poate fi văzut clar că nu există semne de evoluţie, se spune într-un comunicat de presă al muzeului.

O parte a expoziţiei sunt postere, care relatează despre afirmaţia eronată că, viaţa pe Pământ s-a născut din întâmplare. Pe postere sunt arătate fapte de descoperiri ştiinţifice moderne, precum şi aşa-numitele "Minuni ale Coranului" - citate despre misterul universului, confirmat de ştiinţă doar în ultimii ani.

Se aşteaptă că analogii muzeului vor fi deschise în alte oraşe turceşti, în special, în Ankara, Antalya şi Izmir.

 

 

Sursa cu referiri la Megaportal Creştin www.invictory.org şi "Portal-Credo.Ru"