Expoziție de caritate dedicată copiilor născuți prematur (VIDEO)

/ Vizionări: 804

Благотворительная выставка, посвященная недоношенным детям

La 17 noiembrie, în întreaga lume va fi marcată Ziua Mondială a Prematurității.

Asociația „Vitae” din Republica Moldova, care încearcă să schimbe lucrurile la acest capitol în țara noastră și, totodată, oferă un sprijin pentru mamele care au dat naștere copiilor prematuri, va organiza o expoziție caritabilă în seara zilei de sîmbătă.

„Agromașina” a luat cu asalt expoziția „Moldagroteh” (VIDEO)
„Agromașina” a luat cu asalt expoziția „Moldagroteh” (VIDEO)

În cadrul expoziției, care se va desfășura la Hotelul Radisson Blu, cu începere de la ora 18:00, își vor expune lucrările atît pictori consacrați, cît și tineri. Vizitatorii vor avea posibilitatea să cumpere tablouri, iar o parte dintre banii colectați vor fi folosiți la procurarea lucrurilor necesare pentru copiii născuți prematur.

Potrivit Azei Onică, cea care a creat Asociația Copiilor Născuți Prematur din Republica Moldova „Vitae”, astfel de evenimente sînt importante, pentru că ele nu doar aduc la cunoștința societății problemele cu care se confruntă mămicile care au dat naștere copiilor prematuri, dar și le oferă o șansă în plus acelor ființe neajutorate care vin pe această lume nepregătiți și mult prea firavi.

Continuare: noi.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137