Externalizarea de dioxid de carbon

/ Vizionări: 4430

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Аутсоринг выбросов углекислого газа

Autsoring emisiile de dioxid de carbon. Sursa foto: Institutul Carnegie

Economice pe termen "de externalizare (de la« limba engleză externalizarea »)" sa mutat ", iar in ecologie. Autsoring tradus literal, deoarece utilizarea de resurse externe (de exemplu, utilizarea de resurse / capacităţi de alte organizaţii / ţările în curs de a efectua orice lucrare).

Cercetatorii de la Carnegie Institution decis să utilizeze acest termen pentru a evalua volumul de gaze cu efect de seră, care sunt "aruncaţi" ţări dezvoltate "de mână" în ţările în curs de dezvoltare. Calculele de oameni de ştiinţă au arătat că peste o treime din toate emisiile de CO2, asociate cu consumul de bunuri şi servicii în ţările dezvoltate, are loc în afara graniţelor lor.

Rezultatul este că jumătate din toate emisiile de dioxid de carbon într-o ţară ca Elveţia, în realitate, are loc în afara graniţelor sale (în ţări precum China, India, etc.)

Potrivit calculelor de cercetatorii de la Carnegie Institution pentru fiecare american a avut 2.5 tone de CO2, eliberate în atmosferă de industria în ţările în curs de dezvoltare. Pentru mediu statistică a populaţiei Europei, această valoare este de aproximativ 4 tone de CO2.

Conform estimărilor conservatoare, emisiile de CO2, asociate cu producerea de 11% a tuturor bunurilor consumate în SUA, efectuate în afara ţării.

PS Pe baza acestor date putem spune că ţările în curs de dezvoltare obligă să plătească pentru emisiile de gaze cu efect de seră nu este în totalitate corect. societate de consum, care necesită o mai mare beneficiile vreodată, forţându-l în curs de dezvoltare pentru a creşte producţia. Ţările dezvoltate trebuie să limiteze prima poftele lor, şi nu încercaţi din nou "piele" ţări în curs de dezvoltare. Toate acestea încă o dată dovedeşte truism că lumea noastră este, şi nu este posibil să abordeze în mod eficient de mediu probleme globale, fiind separate prin frontierele naţionale. În realitate curentă, fiecare stat va "trage pătură peste el."

Sursă