Familia a refuzat de binefacerile civilizaţiei.

/ Vizionări: 5648

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Tuzhilin În ultimii şapte ani, familia Tuzhilin din regiunea Irkutsk merge fără gaz, electricitate, telefon, TV şi locuinţe complet - casa lor recent ars. Cu toate acestea, Larissa şi Serghei şi acest lucru a văzut un element pozitiv - spune, scapa de nimic de prisos.

... Verificaţi timp, am realizat că am fost de mers pe jos prin padure o jumătate de oră. Şi pe asigurările de prieteni urbane Tuzhilin, drumul de la autostrada la locul de "dislocarea" pustnici, de obicei, durează o perioadă de maximum o oră. "Nu pe această cale transformat!" Mâna mea a fost returnate în mod automat la telefonul mobil, dar a fost ceva inutil - o conexiune nu a fost de lucru. În cele din urmă de panică nu am avut, pentru că un sfert de oră taiga despărţit şi am fost ... Tuzhilin bucatarie.

În timpul întâlnirii pe care o bem ... Surits

Sub cerul liber a fost o sobă. Aproape de agitare femeie. Am tuşi, aşteptând să prindă o privire de surpriză - o AIF corespondent Tuzhilin spune vizita nimeni. Dar sa dovedit că familia lor "surse". "Pentru noi aceasta dimineata Jay a zburat în jurul meu cerc - Larissa spus. - Am dat seama că, probabil, oaspeţii.
Larissa ascuns în spatele copacilor şi se întoarse cu o sticlă în mînă: "Să ne întâlnim pentru o Surits bea şampanie!" Apoi a turnat lichidul din cana, care spumă place. Văzând cu unele ezitări, m-am uitat la băutură, ea a adăugat: "El este moale. Este facut din apa de izvor, miere şi plante de pădure. Sticla reţinute tron pentru o jumătate de oră, şi a mers la Larissa următoare, şi Sergey întrebat: "Cât timp a călătorit pe jos -?" "Unul ore şi jumătate." - "Pentru prima dată, rezultatul a fost excelent. Spatiul pe care nu a devenit linie de garare. "

Tuzhilin este ferm convins că natura înconjurătoare le ţine departe de oameni rai. În contact cu o pereche ciudată de selectiv şi să se deschidă la mine doar din cauza Jay foarte: "Les mi-a spus că nu eşti un om rău."

... A fost fratele lui fasciste

Cu toate acestea, soţii nu sunt întotdeauna atât de natură să naturii. "Suntem urbane, - a declarat Serghei. - La începutul anilor 90-IES au decis să devină agricultori. Teren, 17 hectare alocate în pustie. Dar am reuşit să transforme în jur. Vintage KAMAZ exportate. Cu toate acestea, utilizarea îngrăşămintelor. Încă nu a vazut lumina ... "

vieţile lor s-au schimbat o întâlnire destul de curs. Bătrînul sfrijit prin intermediul unui interpret, a declarat pentru limba germană, că, în visele sale el a fost fratele meu, care a murit în ţara noastră în război, şi a spus: "Ma simt vinovat în faţa poporului rus. Fa-o pentru ceva bun. " Guest, care a transformat ... Om de ştiinţă de renume mondial Biodinamica (stiinta a agriculturii ecologice cca.. - Aut.) Bernado Haq, două ore sa transformat mintea lui Serghei şi Larissa.

A doua zi la ferma Serghei cerut lucrătorilor să tune de a lucra cu terenuri, ceea ce sugerează, că ar trebui să fie tratate cu respect. În cazul în care "maestrul" substanţă interzisă, spun ei, de la energia negativa va fi o recoltă slabă, bărbaţii au zguduit degetul la templul lui şi a plecat să caute o altă gazdă.

Un Tuzhilin vândut toate echipamentele. Selhozdeyatelnost oprit - a decis că toate îngrăşămintele pe pământ după ce trebuie să revină, timp de şapte ani. Numai pentru ele însele a continuat să crească legume, dar încă mai au adus stupinei. Med Tuzhilin nu mânca numai, dar curat încă dinţii lor şi se spală capul meu. Un articol de îmbrăcăminte spălaţi numai săpun.

Fire - din fericire

Nouă filozofie de viaţă a învăţat de familie pentru a vedea bucuria în nenorocire. Chiar şi foc. Înainte de iarna trecută, Larissa şi Sergey dus la Irkutsk la reuniunea de aderenţi clubului de Biodinamica. Când sa întors, au văzut un morman de cenuşă de pe teren casa cu doua etaje.

Nu a început jale. Din lut şi lemn ciot de locuinţe construite în formă, ca slavii vechi. Ea a supravieţuit în această iarnă de 40 de grade frig. Un incendiu a distrus motorului şi cea a fântânilor 30 de metri pentru pomparea apei de familie. "Şi am realizat că nu avem nevoie de ecă "imatur" apă - Larissa. - Acum du-te adu apă de la un izvor, casa este de aproximativ 200 de metri. De acolo, ei colectare a apei pentru gătit, spălat şi adăparea gradina.

În urma incendiului soţia urcat intr-un accident de maşină. Masina aproape curge, şi ei - sunt în viaţă şi bine. Şi din nou, Tuzhilin identificat acest domeniu specific - sa spunem o masina cu filosofia de ecologie nu foarte congruous.


... Nu toată lumea aprobă stilul lor de viaţă material. "Doar oamenii vad. Dar nu observa că avem o familie minunată, cele trei fiice, care împărtăşesc viziunea noastră, - spune Serghei. - Noi nu suntem împotriva cuiva sau a ceva din ceea ce nu. Amintiţi-vă, sunteţi de energie electrică Moscova taie - si panica? Dar pentru noi, crede-ma, nu dezastrele nu se tem ".

Maria Pozdnyakov, Irkutsk regiune. - Moscova
Argumentele ziare si Fapte, Data: 06.10.2007 09:56:23