Fericirea ca infecţia

/ Vizionări: 4262

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

fericire Conform studiilor, organizate de către experţi americani, omul mai fericit, fericit mai mulţi oameni în jurul lui.

În studiu au participat 4700 de persoane, pentru care observaţiile au fost făcute în 1948, când au fost copii. În 1971 el a filmat primele indicii că toate aceste persoane s-a întâmplat în acei ani, inclusiv bucuriile şi necazurile. Apoi, fiecare participant a fost invitat să treacă un test pentru a determina starea de fericire.

Rezultatul a arătat că acei participanti care au avut mai mulţi prieteni, rude şi prieteni, se simt mai fericit. Numai în acest caz, importanţa fost starea de mulţumire acestui mediu. Asta este, dacă nu există oamenii sunt mulţumiţi cu oamenii lor de viaţă, există o probabilitate mare ca omul însuşi, mai devreme sau mai târziu, "captură" starea de fericire.

Cu toate acestea, este probabil tot ce se poate întâmpla şi invers: nemulţumiţi mai mulţi oameni în jurul tău, mai rău este pentru propria satisfactie cu viata. Deci, este mai bine să se străduiască să mă înconjoară cu oameni fericiti, conform internovosti.ru.


chaskor.ru