Fericirea este alături

/ Vizionări: 3934

Fericirea este alături

 

Fericirea este alăturiMulţi dintre noi obosesc la locul de muncă, şi acasă nu este chip pentru răgaz. Ca rezultat, un sentiment de devastare ne bântuie, şi nu ne aduce fericire ceea ce cândva ne bucura. Prin urmare ar trebui să restabilim energia noastră pierdută. Deoarece energia ridică dispoziţia, şi noi ne simţim un pic mai fericiţi.

Fericirea europeană – o capcană (Video)
Fericirea europeană – o capcană (Video)

 

  1. Este necesar să găsiţi timp şi pentru sport. Dacă nu este aşa, faceţi exerciţii la domiciliu sau plimbaţi-vă într-un ritm rapid. Mersul pe jos de 10 minute vă va înviora.
  2. Planificaţi-vă ziua, mai bine cu ajutorul notiţelor în jurnal, şi acele puncte pe care le-aţi realizat, ştergeţi-le.
  3. Mergeţi întotdeauna mai repede, deoarece aceasta accelerează metabolismul, şi veţi simţi un val mare de energie.
  4. Comunicaţi mai mult, indiferent cât de încărcată este ziua dvs., găsiţi timp pentru rendez-vous, întâlniri cu prietenii, încercaţi să obţineţi emoţii pozitive.
  5. Zâmbiţi mai des, citiţi bancuri, priviţi comedii, ascultaţi muzica, care vă ridică starea de spirit.
  6. Străduiţi-vă să vă bucuraţi de fiecare zi. Încercaţi să observaţi lucruri pozitive, amintiţi-vă de momente de fericite.
  7. Dacă la lucru vă veţi simţi obosiţi, mâncaţi ciocolată neagră, aceasta vă va ajuta să refaceţi puterile. Adăugaţi în bucate piper chili, acesta va accelera metabolismul, şi kilograme în plus nu vă vor strica dispoziţia. Adăugaţi în viaţă exotism, organizaţi o petrecere cu tije de tămâie, ceai hibiscus şi muzică orientală. Pregătiţi un punci din ceaiul tare, zahar, felii de lămâie şi o linguriţă de rom sau coniac, care vă va ajuta sa vă relaxaţi, iar mintea va rămâne clară.

 

Autor: Andrei Fedorniak

Sursa: kartinamira.info