Festivalul patrulea din zori, Bardot a avut loc!

/ Vizionări: 3696

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

afisha Cele patru zile in care am petrecut în Tsipovskom Reserve, a zburat într-o singură respiraţie, lăsând strălucitoare, vii sens-amintiri, o experienţă nepreţuită şi nouă înţelegere a creativ perspective suplimentare. Păstrarea în vedere faptul că aceasta este caldă ultimele zile ale trecerii de vara, am încercat să maximizeze patrunsi le să se conecteze cu spiritul acestui loc unic. Am încercat cu un altul, şi toţi cei cu care ne sunt aduse soarta, de a comunica extrem de sincer, dar nu şi rănirea sentimentele unul de celălalt. Numai în o astfel de relaţie: onestitate şi tandreţe, puteţi avea foarte distractiv şi a sentimentului de comunicare.

Primul grup de 7 adulti si 5 copii a ajuns la scena în seara zilei de joi. Acolo am înfiinţat de tabara, cina a avut şi sa dus la somn. În dimineaţa următoare am fost întâmpinaţi de primitoare soare, buna dispozitie, prieteni şi fericit pentru copii râs. Tot în acea zi, în plus faţă de afacerile interne, noi suntem implicaţi în pregătirea şi curăţarea luminişurile pentru concertul şi dintre care unul este situat la lagărul nostru. Aici, am glumit, a cântat, a mers şi a înotat în cascade. Până în seara zilei de acea zi a sosit încă parte din băieţii noştri şi fete, a devenit chiar mai distractiv. Că aici şi acolo a apărut un festival de cort, formând o tabără tented nou. Vai s-au umplut cu sunete de instrumente muzicale, râs ar putea fi auzit oriunde, iar spiritul de sărbătoare, deoarece testul de viaţă, în mod inevitabil, ne-abătut, umplând tot spaţiul din jur. Da, asta e cum ne raportăm la concediu, este în primul rând un examen standard, şi apoi bucuria de comunicare, de descoperiri de creatie, noi contacte si perspective.

Am trecut acest examen, aş spune satisfăcătoare, nu reuşeşte ceva, ceva care nu sunt prezente, dar unele experienţa dobândită este!

Ulterior, toţi cei care au acţionat în calitate de organizator şi de servire pe partea de scenă, în picioare o rundă unică în umbra a două ulm magnific, evaluată în mod onest succesele şi eşecurile lor, au identificat noi modalităţi de dezvoltare, în conformitate cu lecţiile învăţate.

Programul concertului principală a început în 18 00, deşi programat să înceapă în 17 00. Oamenii care vin la concert, am vedea atât de absorbit în contemplarea din peisajul local, care ar putea satisface numai în acest moment. Desigur, acest lucru nu este numai neconcordanţe în ceea ce priveşte imaginea dorită a evenimentului, să fiu sincer, nu au masa. Totală şi să nu spun, dar chiar şi mai multe momente pozitive frapant: ochii strălucind, persoana care cugeta, tristeţe în seri, conversaţii fascinant, gesturi deschise, acţiuni, noi prieteni, şi aşa mai departe. şi. adică ping.

Concertul a avut loc în formatul: un cântec-poveste, dezvăluind treptat esenţa ideea de case de rudenie, de exemplu, experienţa de viaţă reală în eco-decontare fericit. Deci, incepand de la, cheie aspectele de bază ale visele noastre sa devina realitate, am mers la ea nu mai puţin fascinant detaliu, dezvăluind că o imagine completă a vieţii în satul nostru.

Expand o şi uşor de înţeles mod clar modul în care vom vedea de viaţă în armonie cu natura şi modul în care înţelegem cultura relatiilor umane, unde toti cei interesati în fericirea şi succesul reciproc - acesta este scopul principal al acestui eveniment. Si acum pot afirma cu certitudine că, într-o anumită măsură, am reuşit.

Jan Koreush

Conservate exemplare:
afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

ha "hspace = 10 vspace = 10>

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha

afisha