Fetival cultura alternativa si arta «ART-Labirintul»

/ Vizionări: 7930

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

festival

În primul rând în costum Moldova alternative Cultura Festivalul a avut loc pe Reut râu, în apropiere de Orheiul Vechi, într-un loc pitoresc de pe linie cu un râu uscat, un afluent de zile în Reut. Locul nu a fost ales întâmplător - departe de sate, net neatinse de colţul civilizaţie de natură să uite complet infinit foi de viata orasului si se apuca de treabă în lumea frunze vii, flori la talie, pietre, se spală cu ploaie, stele strălucitoare pe cerul noptii. De atunci, totul începe şi se termină toate astea, undeva la mijloc - noi, ca copiii cu fetele pictate, îmbrăcaţi în indieni, cavaleri, şamani, pierdut în labirintul de zile şi de nopţi. Nu erau mulţi să se simtă Monty complet, dar suficient pentru anul viitor să se întâlnească din nou.

Jolly Boatman Charon sa întâlnit nou-veniţi şi expediate le că inversare a râului, unde a fost tabara si se afla pe un fond verde de tipi portocaliu gigant (locuinţă indienii din America de Nord cu un şemineu în centru). Din acel moment Schimbării - nimeni nu a fost lăsat aşa cum am fost înainte. Ziua în labirint de toate lectia a fost: cine substituit suprafaţa corpului său în cadrul specialist mâna în pictură, care a pictat tipi, care tocmai a mers pe o excursie prin cartier. şi nu sunt enumerate: caligrafie, chineză ceai Total, tir cu arcul, tesut plictiseşte, făcând tobe, ceramică, dans medieval - ea însăşi ceva ar putea să înveţe şi să înveţe pe alţii, Dacă aveţi ceva să-i spuneţi.

La căderea nopţii luminile de basm bulevardul luminat, ajungând până la râu şi a acoperit de trecere. De atunci, scena a venit la viaţă, în jurul căruia s-au adunat oameni în costume de dans şi de a asculta muzică. Muzica cea mai mare parte etno-motive. Samanism "satori", aprins nebunie celtice "OGAM", "THARMIS" fermecat Moldovei, din Balcani şi cântece de ţigani, "Huckleberry Finn", a reamintit hippies şi drumuri nesfarsite ", aceasta a fost o dimineaţă - prospeţime şi începutul unei noi ziua de festival. Teatrul ieşirile focului, arătând spectacol, se zvîrcolea şerpi.
Şi nu contează ce, şi cum a fost, mai important, fiecare sa trezit în acest labirint, împins de măşti de timp şi rolurile impuse sistemelor sociale, şi a apărut modul în care este, cum ar fi, ceea ce înseamnă că scopul nostru a fost atins, Prin urmare, ne vom întâlni din nou pe malul opus, avem ceva de a face eforturi.Organizatorul festivalului este o organizaţie publică "Art-Labyrinth", directorul Solomon Dean. Organizatorii sunt recunoscători pentru cooperare şi asistenţă: ARCI Moldova, Club Pase Yard "," OM "centru, precum şi tuturor celor care cu generozitate şi promptitudine a ajutat la organizarea festivalului. Festivalul este planificat pentru a face un eveniment anual.

festival

festival

festival

festival

festival
Contacte: www.art-labyrinth.narod.ru
solomon2501@yandex.ru
tel. 068079255